fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 11-15 март

Овен

Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да ви остави разочаровани. Ако искате нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

Телец

Мечтаете за нещо различно, ново и вълнуващо в любовния ви живот. Ако до този момент сте задържали в себе си своите фантазии и страсти, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си.

Близнаци

Социалният ви живот ще е доста непредвидим и ангажиран и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Рак

Ще се чувствате необичайно смели и активни както по отношения на любовта, така и в социалния си живот. Може би имате усещането, че най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности.

Лъв

Ще се насладите на перфектната комбинация от стабилност и „пеперуди в стомаха“. Балансът, който сте постигнали в любовния си живот дотук, ще ви накара да планирате общите почивки и дестинации.

Дева

Седмицата е бъде доста полюсна за вас. От една страна ще сте угрижени за съвместните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

любов

Везни

В началото на седмицата ще се чувствате някак пренебрегвани и подценени от половинката. Това ще ви обиди, но не за дълго, защото ще откриете начин да предадете своите идеи на половинката си и той ще забележи капацитета ви.

Скорпион

За съжаление, Скорпионите няма да се радват на особено любовна седмица. Разочарованието им в любовен аспект ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси.

Стрелец

Чувствате се в „коловоз“, сякаш връзката ви е замръзнала на едно място. Поемете инициативата, не се страхувайте от промените, защото не ви е в природата.

Козирог

Ще имате желание да направите връзката с половинката си по-сигурна и спокойна, но това е свързано с много компромиси и от двете страни.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си желание за любовни страсти с любимия човек. Чувствате се разкрепостени и отворени за предизвикателства, което е наистина ново за вас, така че се възползвайте.

Close