fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 1-5 октомври

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Овен

За представителите на зодия Овен предстои една хубава любовна седмица. Някои от вас, които нямат сериозна връзка, е възможно да срещнат нова любов или да преосмислят самотата си. Може би ще осъзнаете, че съвсем не е толкова лошо понякога да оставате насаме със себе си.

Телец

Що се отнася до финансите, с любимия човек няма да имате разногласия, но може по други теми или заради някакви битовизми да се наруши комуникацията във връзката ви. Каквото и да породи спор между вас, ще трябва да го разрешите. Бъдете внимателни с емоциите.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, за тези от вас, които нямат сериозна връзка, предстоят важни събития, които ще променят любовния пейзаж. Ще имате прекрасни възможности по отношение на любовта, от които е добре да се възползвате. Ако вече имате любим човек до себе си, следващите дни ще се радвате на хармония и романтика.

Рак

Представителите на зодия Рак ще се почувстват така, сякаш всичко е под техния контрол, особено в любовта. Любимият човек ще ви окаже подкрепа, но не са изключени и разногласия. Решете ги с подходящия тон и необходимото разбиране един към друг.

Лъв

През тези дни някои от вас ще проведат важен разговор с партньора, след който ще се почувстват много по-сигурни във връзката си. Ще осъзнаете, че имате много общи желания и най-хубавото е, че ще направите план за тяхното осъществяване.

Дева

Първата седмица на октомври няма да мине особено гладко в любовта. Възможно е да има разногласия по отношение на парите. Половинката ви може да се опита да злоупотреби с вашето търпение. Ще се почувствате така сякаш любимият човек се опитва  да ви контролира твърде много.

Везни

От целия зодиак Везните ще бъдат най-големите щастливци в любовта през тази седмица.  Ще забележите подобрения в много области на живота, включително и в любовта. Ако нямате половинка до себе си, има добри шансове това да се промени. Възползвайте се от хубавия любовен климат.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има за родените под знака на зодия Везни. Оказва се, че  вие  или вашият партньор имате някаква тайна. Това само ще доведе до усещането за предателство, загуба на доверие. Ако искате да имате здрава връзка, помислете дали не е добре да бъдете искрени.

Стрелец

Ваш близък приятел  ще има голяма роля в любовния ви живот през тази седмица. Или ще ви срещне с нова любов, или той ще се окаже, влюбен във вас. Сцена на ревност или откровение – ще бъде загадка за вас как ще се „разкрие“.

Козирог

Повече работа и по-малко романтика за Козирозите. Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на кариерата ви или да окаже подкрепата си относно плановете ви.

Водолей

Обвързаните представители на зодията ще имат фантастична седмица в сектора на любовта. Очакват ви пътувания, хубави моменти с приятели, но всичко това до четвъртък. Тогава е възможно да настъпят някакви сериозни разногласия помежду ви.

Риби

През първата седмица на октомври при Рибите ще има хармония и щастие. Повече положителни новини ще има и по отношение на финансите. Това ще разшири плановете ви за инвестиции или просто ще направите хубави покупки или пътувания с любимия човек.

Close