fbpx

Романтичен ден очаква една зодия на 26 ноември

Овен

Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по мирен път е много по-лесно. Изхвърлете от главата си идеята за отмъщение. То няма да доведе до нищо добро.

Телец

Този понеделник скромен подарък ще ви позволи да подобрите отношенията си в семейството. Не бъдете бъдат прекалено пестеливи, тъй като щедростта може да помогне за решаването на много проблеми в живота и взаимоотношенията ви.

Близнаци

Този понеделник ще намерите общ език с ваш колега, с когото общуването е било трудно. Тази стъпка ще ви помогне да решите много, задачи, които преди са били непосилни за вас.

Рак

Този понеделник няма да ви се налага да полагате никакви усилия за нови запознанства. От вас ще струят такива флуиди, че противоположния пол сам ще се „лепи“, като мухи на мед. На вас ще ви остане само да избирате.

Лъв

Този понеделник ще се срещнете с ваш стар познайник, с когото сте имали  романтични отношения. Не си правете илюзии, че може да върнете миналото.

Дева

Днес доброто ви настроение ще помогне за затопляне на отношенията ви с вашата половинка.
Заемете се със здравето и формата ви и започнете курсове по йога или се абонирайте за фитнес клуб.

Везни

Този понеделник не е удачен за хазартни игри или финансови начинания. Пазете материалните си ресурси. Ако имате нужда от пари назаем, опитайте се да отложите покупката, за да се справите сами.

Скорпион

Ако днес ви се прииска да правите нещо, свързано с изкуство,  дори да не сте се занимавали с него преди, не се притеснявайте да опитате. Възможно е дори новото ви занимание да ви донесе прилични доходи.

Стрелец

Този понеделник фактът, че се чувствате добре няма да означава, че не вършите  неща, които не би трябвало да правите и че няма да ви бъде поискана сметка за тях. Спазвайте правилата.

Козирог

Този понеделник ви е даден да уловите уникалността на малките неща. В работата преди да предприемете каквото и да било срещу някого се замислете как бихте постъпили, ако бяхте на негово място.

Водолей

Този понеделник бъдете скромни във всяко едно отношение . Не бъдете високомерни, не си позволявайте да манипулирате и използвате хората за постигането на вашите цели.

Риби

Този понеделник ще бъдете изправени пред труден избор в любовта. Не си правете сметки без кръчмаря, заложете на истинските чувства.

Close