fbpx

Романтичен ден за една зодия на 8 февруари

Овен

Този петък не тръгвайте на път. Има вероятност да промените решението си в последния момент и това да обърка, както вашите, така и плановете на другите. Следете и прогнозата за времето.

Телец

Този петък не пестете пари за подарък на любим човек. Помислете какво на него би му харесало и се абстрахирайте от вашите собствени представи за подарък.

Близнаци

Този петък потърсете второ мнение при решаването на сложен служебен проблем. Ако решите да действате сами, рискувате да прекарате почивните дни в довършителни дейности.

Рак

Този петък е добре да помислите как да разнообразите семейния си живот. Още една петък вечер у дома с половинката ви със сигурност може да предизвика продължителни сътресения.

Лъв

Този петък оставете обвиненията към себе си. Може да имате много идеи за това какво сте могли да направите за някого, но истината е, че не може да решаваме вместо другите, колкото и да се стараем да им помогнем.

Дева

Този петък не правете компромиси със здравето си. Ако усетите, че ще се разболявате останете у дома в леглото. Не се чувствайте виновни за това, че се лекувате.

Везни

Този петък направете нещо различно. Ако сте свикнали да излизате – сега останете у дома. Осигурете си тишина, спокойствие и се срещнете с мислите си.

Скорпион

Този петък не търсете вината у другите, нито в себе си. Не се сърдете на никого, а просто направете изводите и поуките от случващото се. Умно е не да не допускаме грешки, а да не ги повтаряме.

Стрелец

Сега е време за признания. Това в никакъв случай не означава, че трябва да се унижавате. Честността не боли и не е срамна.

Козирог

Това е ден, в който е много важно да сте приветливи. Дори отвътре да се разкъсвате намерете сили да се усмихнете и да бъдете любезни. Вечерта настроението ще дойде само при вас.

Водолей

Този петък ще имате малък повод за празнуване. Не е задължително това да включва много шум и врява. Поглезете се така, като на вас ви е приятно.

Риби

Този петък не правете никакви компромиси с виждането ви за това как трябва да прекарате вечерта. Не сте длъжни да задоволявате ничии желания с изключение на вашите собствени.

Текст:iwoman.bg

Close