fbpx

П. Коелю: Започнете Новата година от нулата!

Можете да си кажете, че няма да направите нито една крачка напред, докато не разберете защо някои важни и стабилни неща в живота ви,  се превърнаха  в прах за  един миг! Но такова отношение може да депресира и да потиска  околните: вашите родители, съпруг/съпруга, вашите деца, приятели и т.н.

крадeн от енергетика

Всички те завършват старите глави, прелистват  новите страници на живота си и продължават да живеят и всички ще се почувстват зле, ако спрете да се движите напред и се парализирате!

Всичко минава и най-доброто, което можем да направим, е да се освободим от всичко!  (без значение колко болезнено ще е крадeн от енергетика това)

Всичко в нашия видим свят е проява на невидимия свят, този, който живее в нашите сърца. Да се ​​освободим от някои спомени означава също така да създадем ново място за други спомени. Освободете се всичко ненужно, разграничете се с  това!

Никой не знае точните правила на играта в живота, крадeн от енергетика затова  понякога печелим, а понякога губим. Не очаквайте нищо в замяна, не очаквайте, че вашите усилия ще бъдат оценени, че вашият гений ще бъде  открит и признат, че вашата любов ще бъде споделена.

Престанете да превъртате на  емоционално  ниво една и съща сцена, която показва как страдате от някаква загуба: крадeн от енергетика това ви трови още повече!

Преди да започнете нова глава, трябва да завършите предишната: кажете си, че миналото никога няма да се върне! Помнете, че е имало време, когато сте могли да живеете без това нещо или този човек – избавяйте се от тези навици и привързаности, от които после крадeн от енергетика ще ви бъде още по-трудно да се избавите!

Завършвате старите глави на живота си не заради гордост, неспособност или високомерие, а просто защото вече не ви подхождат! Затворете вратата, сменете плочата, почистете къщата, забършете прахта! Спрете да бъдете този, който сте били, и станете този, който Сте!

източник: https://www.facebook.com/paulocoelho/posts/10154695173431211

Close