fbpx

Признаците, които показват, че имате най-добрия съпруг

Съпрузите са наистина велики хора. Жалко, че добрите съпрузи не растат по дърветата. Ако сродната ви душа върши тези 13 неща, тогава може да се смятате за най-щастливата жена, която има най-добрия съпруг в света.

Редовно опитва да печели сърцето ви

Такъв джентълмен се грижи за жена си: той й дава цветя и й организира романтични изненади. Идеалният съпруг разбира, че една жена се печели всеки ден, а не веднъж. Той й показва любовта си ден след ден.

Консултира се с вас

Съпрузите трябва преди всичко един за друг да са верни съветници. Ако мъжът наистина вярва на мнението на жена си, решенията ще бъдат взимани по-лесно. И, не, не говорим той да е „под чехъл“, а за това заедно да обсъждате всичко и да преценявате какво е най-добре за всички ви.

Хвали ви пред приятелите си

Дали съпругът ви е казал на другарите си колко щастлив е той с вас? Може и да не го казва пред вас, но ако научите, че е споделил нещо такова на аверите си, то може да сте сигурни, че под покрива си имате истинско съкровище.

Сваля капака на тоалетната чиния

Няма нищо по-лошо от битовизмите. Ето защо за един добър съпруг няма да е трудно да запомни някои прости правила, за да не ви разстрои. В края на краищата, да пуснеш капака на тоалетната чиния отнема по-малко от секунда.

Държи ръката ви

Няма значение къде отивате – да посетите родителите си, в ресторант или просто в магазин, истински любящият мъж ще стиска здраво дланта ви. По този начин той показва загрижеността си.

Не харесва порнографията

Ако той не си пада по еротичните списания и филмчета, а вие сте образът във всичките му фантазии – ударили сте право в десетката с човека до себе си.

Примирява се с вашия характер в „онзи“ период от месеца

Дори и да сте най-любящата съпруга, в един определен момент от месеца може да се превърнете в истински звяр с бушуващи хормони. Правилният човек за вас ще разбере това и ще ви обича дори тогава, когато не сте чак толкова за обичане.

Помага ви в домашни занимания

Ако човек оценява и уважава жена си, той няма да направи от нея слуга. Той разбира, че и вие сте уморени от работа и винаги гледа да ви помогне за миенето и чистенето. Така освен, че ще свършите по-бързо, ами и ще имате време за една прекрасно романтична вечер.

Смее се с вас

Какво по-хубаво от това да споделяте забавните си мигове заедно. Страхотно е да имате еднакъв хумор и да се смеете на едни и същи неща. Това обединява хората и ги кара да ценпт половинката си още повече.

Крепи семейството

Каквото и да се случва той е готов на всякакви жертви в името на семейството му, защото то е най-важното нещо за него и не иска нищо да се промени.

Винаги яде това, което сте сготвили

Дори и да не сте перфектен готвач, любящият съпруг ще яде вечерята, която му се предлага с усмивка на лицето му. Той никога няма да даде вид, че храната не е вкусна.

Той развива връзката си с Бога

Не, не е нужно да се омъжите за свещеник. Но един добър съпруг ще признае силата на Всевишния.

Опитва се да бъде по-добър заради вас

Дори, ако съпругът ви далеч не е съвършен, това не е причина да не го смятате за най-доброто нещо, което ви се е случвало на този свят. Ако човек непрекъснато работи върху себе си, за да стане по-добър за жена си, той заслужава да бъде наречен перфектният съпруг.

Източник: jenata.blitz.bg

Close