fbpx

Накратко за късметлиите в зодиака – Близнаците

Вярно е, че всички зодии имат както положителни, така и отрицателни черти, и Близнаците не са изключение. Те са умни и интелигенти, но могат да бъдат напрегнати и невротични. За да се разбирате с Близнаци, е много важно да разбирате техните черти. Ако Вие самите принадлежите към този знак и искате да опознаете по-добре себе си, прочетете следващите редове.

Близнаците са:

Широко скроени и безгрижни – Те се наслаждават на живота с всичките си сетива.

Гъвкави – Близнаците се вълнуват от разнообразни теми. По този начин Близнаците опитват през живота си най-разнообразни неща.

Ентусиасти – Родените под този знак са ентусиазирани и пълни с живот и винаги жадуват за нови и интересни неща. Негативната страна на това обаче е, че ентусиазмът им понякога е в нездравословни граници.

Общителни – Близнаците са благословени с блестящи умения за общуване. Те са много любезни и галантни. Те могат да постигнат много в живота си, използвайки своите изключителни вербални умения.

Остроумни и с чувство за хумор – Близнаците без усилие могат да ви впечатлят със своето остроумие и чувство за хумор и никога няма да скучаете в тяхната компания. Освен това, тяхната спонтанност добавя допълнителен щрих към естествения им чар. В компанията на Близнаци можете да се забавлявате с часове.

Интелигентни – Близнаците са природно интелигентни. Интересуват се и научават много в най-разнообразни сфери. Също така не се страхуват открито да изразяват мнението си.

Близнаците притежават и някои не дотам положителни качества като:

Липсата на последователност – Макар, че са изключително проницателни и интелигентни, на Близнаците им е изключително трудно да останат заинтригувани и фокусирани върху начинанията, които започват. Това противоречие в качествата им е основен недостатък.

Повърхностни са – Често на представители на тази зодия им се слага този етикет поради тяхната неспособност да се задълбочават и да обръщат внимание на детайлите.

Трудно взимат решения – Близнаците много често се раздвояват, когато трябва да вземат решение. Често пропускат много изгодни за тях възможности заради неспособността си да взимат решения.

Липсва им посока в живота – Родените под този зодиакален знак често губят посока и фокус в живота си. Отегчават се бързо от захванатите дейности и бързо се насочват към друга сфера.

Неспокойни – Близнаците са родени пълни с енергия и са изключително динамични, но имат способността да „хапват по-голям залък, отколкото могат да преглътнат“. Това води до хаос в живота им и ги прави изклчително тревожни.

Източник: http://www.ganeshaspeaks.com

Close