fbpx

Мъжете са по-щастливи с жени с извивки

Една добра новина за момичетата с извивки – мъжете са категорични, че именно закръглените дами ги правят по-щастливи, отколкото по-слабите дами.

Проучване, проведено от отдела по психология към UNAM показва, че мъжете, имали връзка с по-пълнични жени са били 10 пъти по-щастливи отколкто във връзка със слаба жена.

Д-р Филемон Алварадо и д-р Едгардо Моралес са открили, че мъжете се усмихват повече, когато до себе си имат жена с истински извивки и освен това са по-склонни и с лекота се справят с разрешаването на проблеми.

Очевидно е, че нашите излишни килограми действат негативно само на нашата психика и на начина, по който се възприемаме, но не това е мнението на мъжете до нас, тъй като те са категорични, че се чувстват по-задоволени от когато и да било.

Тук е моментът, в който може би ще възкликнете, че това са пълни глупости. Но проучването показва още, че господата са по-удовлетворени и щастливи с една жена с извивки, тъй като нейните форми са доказателство, че тя е здрава и способна да износи здраво дете.

Може би това се дължи и на факта, че дамите с наднормено тегло се славят като истински тигрици в леглото. 54% от участници в изследването заявяват, че пълните жени са много по-добри в секса. Мъжете са категорични, че харесват дамите с рубенсови извивки, защото са не само по-страстни, но и са здраво стъпили на земята и не се вманиачават по външния си вид. Ето защо, самите господа признават, че предпочитат закръглените жени, които повече се раздават в секса от по-фините дами.

Close