fbpx

Министър- председателите и техните домове

Силно търсен имот в Лондон, който е бил дом на бившия британски премиер Маргарет Тачър в продължение на повече от две десетилетия е хит на пазара за 30 милиона £.

Премиерите не са непознати за луксозните имоти и сме взели тази възможност за да ви покажем недвижими имоти на лица, които наскоро са били министър-председатели на Великобритания.

МАРГАРЕТ ТАЧЪР

Къщата на Честър Скуеър в Белгравия в Лондон, където, след като тя се оттегли от поста министър-председател,  покойната г-жа Тачър е живяла е била обявена за продажба за 30 милиона £.

untitled

 untitled

Дейвид Камерън

Дейвид Камерън, сегашния премиер, запази домът си в Лондон в модерен Notting Hill въпреки че се премести в Даунинг стрийт 10 със семейството си, когато той се върна обратно на висшия пост през 2010 година.

За разлика от бившия премиер Тони Блеър, който продаде основната му къща в Лондон, когато неговата партия спечели парламентарните избори, Камерън отдава под наем имота си. Наскоро бе съобщено, че той е направил £ 500,000 (около $ 725 000) от отдаване под наем от 2010 г. насам.

untitled

untitled

untitled

untitled

 

Close