fbpx

Месечен хороскоп за Септември 2018

Овен

Месецът започва изключително успешно за представителите на знака Овен. Още в началото на периода ви очакват изненадващи финансови допълнения. Те може да бъдат свързани с ваша недвижима собственост. В личен план нещата също ще се развиват във ваша полза, дори в първия момент да ви се струва  че не е така. През целия период поддържайте единна линия на поведение, за да запазите позитивите и тяхното по-дълго действие. Докато в началото на месеца ще правите повече неща за другите, то в последните дни на септември е добре да обърнете повече внимание на себе си. Може да се наложи да преминете на специален хранителен режим, за да се почувствате по-добре в кожата си.

Телец

Ако сте тъжни, че лятото си е отишло, то няма за какво да съжалявате, тъй като септември ви е подготвил редица изненади. Още в първите дни на периода ви очакват мигове на щастие свързани с партньора ви.  Ако сте решили да предприемете пътешествие, бъдете внимателни и не рискувайте прекалено, тъй като в този период има повишен риск от травми. Средата на месеца не е подходящо време за смяна на работата или рисковани финансови операции. Краят на месеца ще е успешен за творческите представители на знака. Няма да може да се оплачете от липса на вдъхновение. Това, от което трябва да се пазите е проява на агресия.

Близнаци

Началото на месеца може да ви донесе някои разочарования. Важното е да не настоявате прекалено, защото точно от този вид поведение може да дойдат някои неприятности. Сега е добре да сте по-отстъпчиви, но и искрени в общуването. Не забравяйте, че няма идеални хора. В средата на месеца заложете на приятелството в отношенията. Романтиката, понякога макар и красива, е доста подвеждаща. В служебно отношение няма да имате никакви проблеми, дори е възможен пробив в професионалното ви развитие. Краят на септември е време, в което да поработите върху себе си. Не търсете виновни за вашите лични разочарования.

Рак

Септември няма да ви предложи лесен начин и прав път за постигане на целите. Месецът е подходящ за това да искате нещо повече в работата. Ако се усъмните в качествата си рискувате да изпаднете в дълбока меланхолия, от която ще ви е трудно да се измъкнете. Затова най-важната ви задача ще бъде да поддържате духа си бодър. В здравословно отношение е крайно време да се погрижите за общото си физическо състояние. Възобновете разходките и започнете леки тренировки. Средата на месеца може да ви бъде предложено да се включите в интересен проект. Ако изпитвате сериозни съмнения не се колебайте да откажете. В края на месеца може да проявите повече смелост в личните отношения.

Лъв

Задачата ви през този месец е да промените коренно себе си и най-вече начина, по който гледате на света. Не идеализирайте човека до себе си, а го приемете такъв какъвто е – с неговите достойнства и недостатъци. Понякога в слабите ни страни има много повече чар, отколкото предполагат. Въздържайте се от спорове и конфликти, особено с хора които са по-възрастни от вас. Средата на месеца може да ви предложи допълнителни задължения, но не се отказвайте от тях. Командировка в края на септември ви обещава запомнящи се преживявания и бързо развитие на служебните ви дела.

Дева

Септември ще ви предложи изключителни идеи и варианти за действие. Те ще бъдат толкова много, че съществува риск да се откажете да действате. Точно това ще бъде най-голямата ви грешка топик трудно ще е да степенувате важността на нещата, така че просто се заловете за първото което ви хрумне. Каквото и да направите, то ще има успех. В личен план не предявявайте много претенции към партньора си. Замислете се на колко от качествата, които искате да притежава той или тя – имате и вие.

Везни

Това е месец, който ще ви позволи да си отдъхнете. Помислете добре дали да не промените нещо коренно в начина си на живот. Ако живеете с родителите си може би е време да се отделите. Смяната на работата също би ви се отразило добре, ако смятате, че не се чувствате на мястото си. Потърсете нещо различно, което ще ви помогне да излезете от рутината. В средата на месеца е добре да помислите за личните си отношения. Те имат нужда от промяна. В каква посока може да решите само и единствено вие.

Скорпион

Това е месец, в който трябва да решите дали искате да правите компромиси или да сте господар на положението. Второто може да ви донесе някои неудобства, но ще разполагате със свободата си. Вероятно, каквото и да решите път назад няма да има, затова премислете добре всички плюсове и минуси. В края на периода задължително посетете личния си лекар, за да се уверите, че със здравето ви всичко е наред. Ако се чувствате уморени променете начина си на хранене. Не забравяйте и за движението.

Стрелец

Септември ще ви донесе много нови приятели и впечатления. Предстои ви да откриете един нов свят, в който тепърва ще се утвърждавате. Подхождайте към новите си познати добронамерено и с открито сърце, но не споделяйте всичките си тайни. В средата на месеца бъдете внимателни за здравето си. Захлаждането може да ви донесе някоя настинка. В края на периода може да се почувствате уморени, но това ще е от многото приятни емоции.

Козирог

Септември ще ви донесе спокойствие и изненадващи успехи. Няма да са ви нужни кой знае какви усилия, за да поддържате нивото, а в средата на периода ви очаква изненадващ обрат, който ще повиши сериозно стандарта ви на живот. В личен план времето е добро да отправите онова предложение към половинката ви, което до сега сте отлагали толкова много време. Сега е моментът за решаващата промяна в живота ви.

Водолей

Този месец ще постави на мястото онези обстоятелства, които до скоро подхвърляхте насам-натам. Времето ще в и притисне и няма накъде на бягате. Най-добре не чакайте да ви притиснат, за да имате и вие участие в събитията. Всичко, което става е за ваше добро, така че не се противете на активността, която трябва да предприемете. В края на периода може да ви измъчват съмнения. Ако ви се наложи да избирате между два варианта, просто опитайте и двете неща. Времето ще покаже кое точно е най-подходящото за вас, но не пропускайте шанса си.

Риби

Септември ще ви постави сериозни задачи за изпълнение. Време е да дадете шанс на творческата страна у вас. Може да ви се наложи да работите до полуда, но резултатите ще си заслужават. Длъжни сте да опитате всички възможни варианти, които ви хрумнат. Ако сега не пристъпите към действия, по-късно ще се обвинявате  и ще съжалявате за загубеното време. Тайната на успеха ви е да вярвате безрезервно в себе си. Колкото повече хора се съмняват във вас – толкова повече се придвижвайте напред!

Close