fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 7-8 април

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

Овен

Вероятността да разкриете тайна, която отдавна не ви дава покой, е доста голяма и дано разкритията ви помогнат да се почувствате по-добре.

Телец

Възможно е да ви се струва, че съвместният ви живот протича много еднообразно. Прекарвайте повече време в компанията на приятелите си – в тяхното обкръжение със сигурност ще се чувствате на място.

Близнаци

Желанието ви да дарявате половинката си с повече грижа, нежност и топлина през почивните дни ще ви предпазва от неприятности и ще има укрепващ ефект върху връзката.

Рак

Очакват ви ярки страсти и вълнуващи романтични истории. Уикендът обещава да ви донесе и много спокойствие, благодарение на кратко, но ползотворно пътуване.

Лъв

Възможно е любимия човек да има нужда от вашата подкрепа в лични дела. Освен всичко друго, това ще ви позволи да откриете нови качества един в друг и вие ще установите, че това откритие ви сближава още повече.

Дева

В личния ви живот през празничните дни царува вълнуваща атмосфера. Тя е предизвикана не толкова от дълбочината на чувствата и страстите, колкото от възможността да се порадвате на непринудено общуване.

Везни

Уикендът ви ще бъде напрегнат и зает с ангажименти. Може би сте си представяли тихи и спокойни празници, но роднините ще ви изненадат не дотам приятно.

Скорпион

Празничните дни ви дават уникални шансове да разрешите проблеми, стоящи на пътя към личното ви щастие. Отделете време за себе си, поглезете се.

Стрелец

Неясни съмнения ви правят подозрителни и мнителни, а нищо чудно непредвидена постъпка на любимия човек да ви разкрие неподозирани черти у него, което може да ви разочарова.

Козирог

Ако споделяте общи интереси с вашия партньор ще можете да укрепите взаимоотношенията си в колективни дейности и мероприятия, които подхранват връзката ви на интелектуално ниво.

Водолей

Оценете малкото, за да получите повече. Не изисквайте прекалено много от близките си, за да избегнете конфликти и напрежение.

Риби

Романтичните аспекти на живота ще ви погълнат толкова много, че ще забравите за съществуването на други сфери, хора и ангажименти.

Close