fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 30 юни – 1 юли

Научете какво ви очаква този уикенд в любовен план според астрологията.

Овен

През почивните дни Овните ще подобрят значително социалния си живот, което ще повлияе пряко на любовта и отношенията с приятелите – настроението им ще се подобри значително, усмивката няма да слиза от лицето и чувството им за хумор ще е в стихията си.

Телец

Уикендът определено няма да е най-любовният ви. Вниманието ви е насочено към професионалния живот и това, което се случва с кариерата ви оказва влияние на желанието ви за любов (или нежеланието ви), което е съвсем нормално.

Близнаци

Ще намерите неочаквано добър и работещ начин да изгладите недоразуменията и отново да въведете романтиката във вашия живот.

Рак

За голяма част от обвързаните Раци през последните седмици е имало голямо несъгласие, свързано с финанси. Възможно е да се касае за плащане на дългове или инвестиция на средства. Проблемите отшумяват.

Лъв

Ще имате затруднения в комуникацията. За да преминете максимално безопасно през този период, прегрупирайте своите приоритети и се опитайте разговорите помежду ви да бъдат по-ясни и красноречиви.

Дева

Обвързаните ще усетят положителна промяна във връзката с партньора и с наближаването на началото на новата седмица ще стават все по-романтични.

Везни

В любовния живот на Везните е възможно да настъпи обрат. Не прибързвайте с решенията или поне не ги казвайте гласно.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони не бива да забравят да отделят повече време за любимия човек, защото звездите показват, че скоро служебните задължения ще отвлекат вниманието им от романтиката.

Стрелец

Не се притеснявайте, ако през този уикенд няма някакво раздвижване в сектора на любовта. Ще отделите повече внимание на въпроси свързани със семейството и дома.

Козирог

Хармонията в отношенията ще ви предразположи да споделите вашите планове, да бъдете честни, без да изпитвате притеснения.

Водолей

Ще имате възможност да се борите за желанията си или просто ще бъдете изслушани по начин, по който искате.

Риби

Отношенията с партньора ще станат по-близки и романтични, а ключът към всичко това е добрата комуникация.

Close