fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 3-4 март

Ето какво са намислили звездите за първия уикенд на месеца.

Овен

Всички знаем колко непостоянна може да бъде една жена в желанията си. През този уикенд е добре да променяте идеите и намеренията си поне през 1 час, защото рискувате да си навлечете гнева на половинката.

Телец

Време е за романтични срещи на свещи! Задължително поставете връзката си на първо място през почивните дни, защото има реален шанс тя да изживее „ренесанс“.

Близнаци

Знаете точно какво искате и това е страхотно! Преди да си сте се разсеяли с други идеи, съсредоточете се добре и действайте. Не се доверявайте на хора, които познавате бегло.

Рак

Любов, близост, подкрепа и внимание – всичко, от което се нуждае свръхчувствителната ти натура, ще се изсипе с щедри шепи през почивните дни.

Лъв

Предстои ви да научите важни уроци. Самоувереността е прекрасно качество, но е добре понякога да зачитате желанията и потребностите и на другите хора.

Дева

Има голяма разлика между това да имате нужда от някого и това просто да го искате. Дайте си сметка кое отговаря на действителността и спрете да играете на гоненица с човека до вас.

Везни

Никой не обича директните сблъсъци, но понякога не е лошо да отстоявате по-твърдо позициите си. Време е на изложиш всичките си аргументи и несъгласия пред половинката.

Скорпион

Скорпионите да надарени със силна интуиция, която за съжаление често пренебрегват. Този уикенд е желателно да й се доверят, защото съдбата има изненади за тях.

Стрелец

Градусите на страстта за доста високи при Стрелците, въпреки плашещо ниските температури навън. Останете си на топло… и се забавлявайте!

Козирог

Иска ти се да направиш една крачка от доста време насам, но някак все не ти достига кураж. Този уикенд звездите ти обещават подкрепата си.

Водолей

Независимо дали става дума за отношенията ти с близък, които циклят в критична фаза цяла вечност, или за връзката ти, сега е моментът да вдъхнеш „нов живот“ и да оправиш нещата.

Риби

На любовния фронт е спокойно този уикенд, така не не очаквай сътресения. Време за пуканки, романтични филми и още нещо.

Close