fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 28-29 юли

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си без дори да го осъзнавате.

Телец

Опитайте се да овладеете вашия буен темперамент или поне се въздържайте от провеждането на тежки разговори през уикенда.

Близнаци

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите, че е удачно да предприемете някакви инвестиции.

Рак

Каквито и идеи да ви се въртят в главата, споделете ги само с партньора си. През почивните дни се отдайте на усамотение, защото според звездите ви очакват вълшебни моменти.

Лъв

Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон. Времето е подходящо да планирате нещо свързано с общото ви бъдеще.

Дева

През тези два дни ще ви вълнуват въпроси, свързани с емоционалната страна на вашата връзка. Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора.

Везни

Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би тя или той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока.

Скорпион

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви. Тя ще поиска да отвърне на удара ви. Войната на думи само ще влоши връзката ви.

Стрелец

Ако лошата комуникация, на която ще се „радвате“ през уикенда, е свързана с нов план или идеи на половинката ви, не ги отхвърляйте веднага. Може да се окажат перспективни.

Козирог

Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, дори през уикенда, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши. За щастие любимият човек ще прояви достатъчно търпение.

Водолей

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш го командвате, а не разговаряте.

Риби

През този уикенд има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила, което е повече от страхотно, защото имате нужда от доза ведро лятно настроение.

Close