fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 28-29 април

Научете какво ще се случи в романтичен план този уикенд.

Овен

Във всички случаи любовта и връзките ще изискват от вас сериозен подход през уикенда, така че колкото и лекомислено и лежерно да подхождате обикновено, ще трябва да се концентрирате.

Телец

Краят на месеца е изключително неблагоприятен за изясняване на взаимоотношения, демонстриране на изисквания и претенции и стартиране на нови връзки.

Близнаци

През уикенд атмосферата на любовния фронт става по-хармонична, а обстоятелствата се подреждат сякаш с магическа пръчица.

Рак

Вашите желания през почивните дни ще срещат отзивчивост до голяма степен, но твърде явното им изискване могат да бъдат възприети като претенции и капризи, така че имайте едно наум.

Лъв

Емоциите ще са водещи при вас – ще се радвате на силни любовни трепети, но те ще бъдат съпътствани и от известно напрежение.

Дева

Уикендът е подходящ за развиване на личните ви качества, които в бъдеще ще ви направят по-привлекателни в очите на противоположния пол.

Везни

Ако желаете да си спестите охлаждането във взаимоотношенията, което лека-полека се настанява във връзката ви, не пропускайте възможности за кратка временна раздяла през почивните дни.

Скорпион

Не е лошо да се погледнете отстрани и да смекчите тона към партньора, защото рязкото ви и остро поведение биха могли да го наранят сериозно.

Стрелец

Имате нужда да се съсредоточите върху личните си дела – кариера, обществен живот или хоби.

Козирог

През уикенда звездите ще се усмихнат на онези Козирози, които са решили да сключат брак, да изведат връзката си на по-зрял етап, да станат родители или да осъществят някаква по-сериозна съвместна цел.

Водолей

Спокойствието е бъде кодовата дума за този уикенд – не се поддавайте на слабостите си, бъдете уверени и не губете връзка със здравия разум.

Риби

Ще получавате внимание от най-различни страни, което в крайна сметка ще ви смути малко или много.

Close