fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 2-3 юни

Овен

Ще започнете да гледате по-зряло на любовта и да правите сериозни планове с половинката. Катализатор за тази промяна може да се окаже среща с бивша любов.

Телец

Сатурн се намира в такава позиция в момента, че не обещава сериозна любов. Това не значи, че няма да липсват авантюри и мимолетни преживявания.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще могат да се радват на разбирателство с половинката през уикенда. Възможно е да започнете да правите планове за нещо по-сериозно.

Рак

Чувствате се напрегнати, сякаш гоните живота, а той се изплъзва между пръстите ви. Спрете за миг и се огледайте, дайте си сметка кое ви напряга и се успокойте.

Лъв

Лъвовете, които се радват на половинка до себе си, ще започнат да кроят големи планове за бъдещето. Дните са благоприятни и за романтични пътувания.

Дева

Тези от вас, които скоро са открили нова любов, със сигурност са нетърпеливи да се насладят на романтичните и страстни моменти с половинката си. Дългогодишните партньори пък ще имат нужда от „почивка от семейно щастие“.

Везни

Липсата на комуникация от ваша страна може да създаде конфликт с половинката ви. Знайте, че позицията на Венера и Марс са във ваша полза, затова се постарайте повече да изясните противоречията.

Скорпион

За обвързаните Скорпиони дните ще са вълнуващи и хармонични. Ангажиментите от служебен характер отнемат голяма част от времето и енергията ви, затова ви дръжте настрана.

Стрелец

Възможно е хармонията между вас и половинката ви да бъде нарушена. Не влизайте в безсмислени спорове, които само ще обтегнат отношенията помежду ви.

Козирог

Невъзможността или нежеланието ви да изразите по подходящ начин своите желания, ще ви постави в позицията на чакащи и доста недоволни.

Водолей

Сериозно обвързаните представители на зодията ще прекарат едни слънчеви почивни дни с любимия човек, но само ако са готови да отдадат нужното внимание и време.

Риби

Служебните ангажименти ще отвлекат вниманието ви от любовта. Това може да подразни половинката ви и да наруши хармонията в любовта ви. Опитайте се да бъдете по-гъвкави.

Close