fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 14-15 април

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

Овен

Звездите ви предупреждават да не се поддавате на провокации. Новите запознанства и пламенните любовни увлечения през уикенда могат да се окажат клопка.

Телец

Склонни сте да търсите „под вола теле“. Прекаленото внимание към любовните ви отношения може да предизвика охлаждане и дори раздяла.

Близнаци

Опитайте се да се въздържите от крайности в опита си да привлечете вниманието на половинката към себе си.

Рак

Малките компромиси, които ще ви се наложи да направите през уикенда, ще ви осигурят сигурни предимства в бъдеще и най-вече съгласие във връзката.

Лъв

Онова, което не бива да очаквате от уикенда, е спокойно, подредено, добре установено любовно ежедневие. Всичко останало е възможно!

Дева

За щастие през почивните дни разполагате с достатъчно мъдрост и великодушие, за да преодолеете или просто да заобиколите всяка опасност от конфликт.

Везни

Ярки впечатления и горещи страсти няма да ви липсват и точно те ви обещават един уикенд, наситен с адреналин и романтика.

Скорпион

Разногласията с членове на семейството могат да се пренесат във взаимоотношенията с партньора, ако не спрете навреме да наливате масло в огъня.

Стрелец

Имате нужда от почивка и от време за себе си. Нямате да сте настроени на романтична вълна.

Козирог

Обстоятелствата в личния ви живот през уикенда няма да се развиват според плановете ви, в което всъщност няма нищо лошо, защото най-накрая ще излезете от зоната си на комфорт.

Водолей

Обърнете внимание на половинката и романтиката – очакването ви, че в емоционален план всичко ще се нареди от само себе си не е оправдано.

Риби

Ще се доказвате и ще изисквате доказателства за любовта на партньора.

Close