fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 1-2 декември

Овен

През този уикенд романтиката определено няма да бъде водеща, за сметка на желанието за секс и еротика. Намерете правилния начин да „въведете” половинката си в плановете си за тези дни.

Телец

Телците ще са на „домошарска” вълна през уикенда. Възможно е да се отдадат на кулинарни експерименти или коледна украса. Едно е ясно – уютът ще е движеща сила при тях.

Близнаци

Може би няма да е голяма изненада, ако ви кажем, че Близнаците ще са погълнати от философски казуси, които няма да имат търпение да разяснят с половинката. Смисълът на живота и любовта, децата и подобни теми ще са в центъра на Близнашкото внимание.

Рак

През уикенда Раците са в етап на осъзнаване на връзката си. Не е изключено да разберат какви късметлии са с такава половинка и да започнат да я ценят повече.

Лъв

На Лъвовете се пада да се преоткриват с половинката. Ще открият както много хубави черти, така и дразнещи навици, които биха могли да развалят любовната идилия.

Дева

Девите трябва да бъдат по-честни пред себе си – както за чувствата си, така и за мислите си. Важно е да не предприемат действия, просто защото така е правилно и всички го очакват. Слушайте сърцето си.

Везни

Може би се колебаете за посоката, в която се развиват отношенията ви. Понякога е най-добре да поискате приятелски съвет и да видите как изглеждат нещата отстрани.

Скорпион

Обърнете повече внимание на романтиката във връзката си, защото напоследък я пренебрегвате и човекът, който страда от този факт, е вашата половинка.

Стрелец

Стрелците си мечтаят за повече социални контакти през почивните дни и любовта като че ли не им е приоритет. Важното е да не наранявате хората около себе си, така че бъдете открити.

Козирог

Използвайте всяка свободна минута, за да бъдете с любимия човек и да му обърнете внимание. Много скоро ще бъдете заети с работни ангажименти и няма да имате подобна възможност.

Водолей

Няма да липсват щастливи моменти през уикенда и като цяло всичко ще се движи по план и спокойно. Важното е, че сътресения не се очакват!

Риби

Ще имате желание да помагате на близките си, да разговаря с тях, а това ще ви накара да се почувствате още по-щастливи. Като цяло търсенето на уют и спокойствие ще ви води.

Close