fbpx

Любовен гуру съветва как да си хванем гадже

Ако сте отчаяна, че все се разминавате с любовта и отдавна не сте имала приятел, Матю Хъси може да ви помогне. Той е съвременният д-р Любов – привлекателен, умен и зареден с най-добрите съвети за вашата потенциална връзка.

Той е само на 30 г., но кариерата му е в своя апогей – вече е издал 3 книги, има Youtube канал с повече от 1 милион последователи и всички жени в САЩ и Великобритания са луди по него.

В следващите редове ще прочетете някои от най-ценните му съвети за любовта от книгата му Get the guy.

1. Ако един мъж ви каже, че харесва руси жени, това нищо не означава.

Имам приятел, който твърдеше, че харесва руси. От 6 негови гаджета, 5 бяха брюнетки. Защо? Защото това, което той повърхностно мисли, че иска и това, което създава истинско привличане са две тотално различни неща. Привличането е емоционално, не е логично. Привличането се създава от стотици малки поведения и действия във времето, действия, които могат да бъдат научени, практикувани и да служат за създаването на химия с мъжа, когото харесвате.“

2. Мъжете не са привлечени от млади жени, а от жизненост. Младостта е нещо, което правим, а не нещо, което сме.

3. Когато приемаме своите несъвършенства, нашата несигурност губи силата си.

4. Мъжът иска жена, която чувства, че никой друг не може да получи, а не жена, която чувства че сам не може да получи.

5. Връзката изисква да се интересуваме от живота, ценностите и стандартите на някого. Важно е да покажем, че разбираме и можем да се поставим на чуждото място…Връзката е размяна на интимности и преживявания, не просто тяхното предлагане, и именно това създава дългата връзка.

6. За да остане привлечен, един мъж иска да види, че имате високи стандарти и да докаже, че може да ги достигне.

7. Жената с висока стойност винаги ще изглежда като предизвикателство, защото мъжът, с който току-що се е запознала не знае нейните стандарти и винаги ще се опита да ги тества.“

8. Визуалната химия идва от вътрешната красота... Винаги съм бил изненадан, когато вместо повърхностен списък с физически черти, мнозинството от мъжете създават изтощителен списък с черти на характера на жената-мечта. Те мечтаят за партньорка, която е уверена, секси, игрива, независима, грижовна, сладка, борбена.

9. Съобщенията трябва да се използват само за две неща: забавление и логистика. Друга причина да ги използвате е да създадете интрига, интерес и стойност. Те трябва да са забавни и кокетни. Трябва да показват вашето остроумие и хумор, за да пристрастите мъжа с тях.

10. Повечето жени не правят нищо, за да намерят мъжа-мечта, така че те не са ваша конкуренция. Те или са вкъщи във фейсбук или навън с приятелките си, с които говорят как няма свестни мъже.

11. Вместо да подходите към един мъж с мисълта, че той е Единственият, направете го с идеята, че никога няма да го видите или да говорите с него отново. Помислете си колко освобождаващо чувство е това.“

12. Моментът, в който потърсите одобрението на един мъж е същият момент, в който всички тези черти, които ви правят жизнена, спонтанна, интригуваща, сексуално привлекателна жена мистериозно изчезват.

13.“В действителност повечето мъже не са свикнали да заговарят жени, към които са привлечени.

14. Мъжете оценяват физическия контакт, който са спечелили по някакъв начин.

15. Първото нещо, което трябва да забележите в един мъж е как реагира, когато му откажете секс. Ако реакцията му е прекалено емоционална, ядосана или разстроена, или е прекалено настоятелен да правите секс веднага, зарежете го. Един мъж ще реагира емоционално при отказ за секс само ако планира да няма друга среща с вас или ако има свои собствени емоционални проблеми. При всички случаи, не искате да се занимавате с такъв.

16. Всичко, което има значение за един мъж, е да е го държите въодушевен. Той няма против да не правите секс веднага, ако добавяте стойност в живота му. Стига да чувства, че е в играта и има какво да очаква, той няма да има против да почака.

Източник: highviewart.com

Close