fbpx

Късметлийски ден очаква една зодия на 28 септември

Овен

През този ден си дайте малко повече време, за да свикнете с нова ситуация. Не бъдете прекалено взискателни към себе си. Ако вие не се щадите, кой друг?

Телец

Този петък рискувате да похабите много нерви за дреболии. Гледайте по-весело на света и той ще ви се усмихне. В този ден избягвайте алкохола.

Близнаци

Този ден ще е подходящ за закупуването на всякакъв вид аксесоари. Направете списък на необходимите ви неща, но го спазвайте стриктно.

Рак

Днес ще имате възможността да поправи своя грешка. Може да го направите по изключително елегантен начин, така че да не накърните достойнството си.

Лъв

Днес е възможно да забравите ваше обещание. Когато и да се сетите, няма да е късно за изпълнението му, но колкото по-рано, толкова по-добре.

Дева

Не се обвинявайте, ако сте допуснали грешка. Напълно възможно е тя да ви е спасила от друга по-голяма. Всяко зло – за добро.

Везни

Днес си заслужава да обърнете повече внимание на думите на ваш приятел. Ако не ги приложите, поне имайте предвид казаното.

Скорпион

Направете изненадващ подарък на половинката ви, а може и на вас или пък на двамата. Каквото решите, важното е да не останете без подарък без повод днес.

Стрелец

Този петък може станете свидетел на остър спор. Въздържайте се от участие. Със сигурност няма да спечелите нищо.

Козирог

Не бъдете прекалено резки в мнението си. Може да отблъснете някого, който само до преди малко е имал интересно предложение за вас.

Водолей

Сега най-важното е да бъдете себе си. По възможност – най-добрата част. Другото съвсем скоро ще се нареди.

Риби

Днес на разчитайте на никого за нищо. Следвайте своите намерения и не информирайте за тях. Имате нужда от  повече свобода.

Close