fbpx

Кои зодии ще имат късмет до края на 2017 г.

Годината може и да е към своя край, но все още има повече от два месеца до нейното приключване. А това е предостатъчно време за ново начало, нов край и изобщо все нови начинания, които могат да променят живота ви. Вижте кои са зодиите, на които късметът е решил да се усмихне в самия финал на 2017.

Овен

Пламъкът в сърцето ви сякаш никога не угасва. Вие имате редкия късмет да сте не само една от най-огнените зодии, ами и да сте първи в целия зодиак. А короната за това водачество определено е тежка. Време е и вие да поспрете малко непрекъснатия бяг, да си починете и да се порадвате на нещата около вас, които имат значение. В края на годината ще имате този късмет и всичко, което ви предстои, ще бъде за добро. Най-сетне ще можете да се насладите на истински важните неща в живота, при това далеч по-спокойно, отколкото сте свикнали. Може би ще смените работата си или най-сетне шефовете ви ще решат, че няма всички задължения да падат върху вас. Каквото и да е, сигурни сме, че ще го оцените по достойнство.

Везни

При вас нещата все са на кантар, но в края на годината щастието ще натежи повече във вашите везни. Очакват ви значителни промени в личен план, които дори не сте и предполагали, че могат да се случат. От известно време сте влезли в монотонния водовъртеж на живота, но е време да го завъртите по-силно и да усетите адреналина, който ви предлага. Ще завършите 2017 с много изненади, които ще открият пред вас една вълнуваща 2018 година, в която няма да имате търпение да се впуснете.

Водолей

Често си мислите, че късметът ви подминава и се усмихва на всички, но не и на вас. Е, тогава ние ще ви попитаме на свой ред: ако искате да спечелите, то изобщо играете ли? Предизвикваме ви в последните месеци на годината да бъдете по-смели и готови да рискувате. Понякога само така човек може наистина да завоюва нещо – поставяйки на карта познатата си рутина и зона на комфорт. Направете нещо, което никога не сте правили до този момент. Заявете пред себе си, че този път наистина искате да опитате от пая на късмета и сте готови да платите цената за това. Затаете дъх и се гмурнете в приключенията, които ви очакват. И не забравяйте, че често човек трябва да даде, за да получи. И в това няма нищо лошо.

Close