fbpx

Как привличаме вниманието на мъжете

Сигурна съм, че много жени се чудят как да привлекат вниманието на един мъж. С опита разбрах, че любовта е страхотно нещо, но тя невинаги е даденост. В определени случаи трябва да бъде побутната, да бъде насочена във вярната посока. Към всяка една от нас има скрит интерес, трябва да се научим не само да виждаме това, но и да аргументираме мъжкото любопитство.

Пълно е със знаци, които дават отговорите. Езикът на тялото може да каже толкова много неща.

Интересът на мъжа винаги личи по начина, по който ви гледа в очите. Когато погледът му се задържа дълго, определено разговорът няма само обичайния характер на куртоазно общуване. Романтичните намерения винаги припламват в погледа, дори да ни наблюдават чак от другия край на стаята. Уловим ли искрата, значи всичко си е дошло на мястото. Ако наистина ни е приятно и желанието да спечелим мъжа надделее, усмивката грейва върху лицата ни.

Никога не можем да объркаме жестовете, с които мъжете си служат, докато общуват с нас. Разликата между това да се държат мило или просто възпитано е тънка, но нашата интуиция рядко ни подвежда. Лекият допир на нечия ръка, уж нехайното ѝ докосване, предизвестява интерес, към който няма да останем безразлични. Когато някой грабне и вниманието на сърцето ни, дори най-обикновеното здрависване носи тайното послание на любовта. Няма нищо неестествено в това и жената да направи първата крачка към покоряването на мъжа, когото харесва.

Ние, жените, разполагаме с богат арсенал от жестове и похвати при завоюването на нечие мъжко сърце.

Езикът на тялото не лъже. Особено ако тялото вече е подвластно на чувства, които няма как да въдвори. Винаги правят впечатление начините, по които мъжете приглаждат ризата си или прокарват пръсти по слепоочията си. Личи, ако целта е на всяка цена да ги забележим и да ги възприемем като нещо повече от събеседници. Добрият външен вид никога не е за пренебрегване, независимо от стила, на който даден мъж подражава. За предпочитане е и рокаджиите и счетоводителите да бъдат спретнати.

Наклонят ли мъжете лице към нас, полъхът на парфюм е разтърсващ, а нашето женско въображение полита като пролетна птица. Щом ги усещаме толкова близо, лесно разграничаваме приятелското от интимното намерение.

В присъствието на мъж, когото желаете, оправете небрежно кичур от непокорната си коса. Правете го умело и категорично, за да не реши че проявявате излишна суетност или че сте несигурна в поведението си. Говорете за нещата, каквито ги виждате и усещате, но с умерената лаконичност на човек, който е премислил думите си и знае какво точно има предвид.

Прекаленото кокетничество не е препоръчително. Мъжете лесно могат да възприемат такъв маниер като леко поведение, а това в никакъв случай не трябва да се допуска.

Смехът ни трябва да отеква като весел звън, истеричният смях със сигурност няма да скъси дистанцията с мъжа, който вече е събудил интереса в нас. Като във всичко, и привличането има мярка, която не трябва да преминаваме нито ние, нито рицарите на сърцата ни.

Не забравяйте, мъжът също има своите начини и методи да прелъсти една жена, но със сигурност обръща внимание на това как се отнася жената към него, доколко е достъпна и способна ли е да го накара да мисли за себе си като за бъдещ съпруг или любовник. Ако си давате сметка за всичко това, дистанцията с любимия със сигурност ще изчезне напълно.

Close