fbpx

Как да разберете, че сте намерили Единствения според зодията

Жените си мечтаем не просто да се влюбим, а да намерим Единствения. Мъжът, който ще ни допълва, разбира, подкрепя, обича…, който ще е нашето огледало.

Овен

Ще разберете, че най-накрая сте намерили Единствения, когато започнете да се чувствате напълно ангажирани с него. Ще искате постоянно да сте около този човек. Ще се чувствате така, сякаш той е ваш партньор и дясната ви ръка. Вълнувате се да разберете къде животът ще ви отведе заедно.

Телец

Ще знаете, че вече сте го намерили, когато вече не се чудите за чувствата си към него. Най-накрая ще можете да направите крачка назад и да дишате, знаейки, че всичко се случва с някаква причина. Няма да се чудите дали този човек ще ви отхвърли и ще ви напусне, или дали чувствата му са истински. Той ще ви носи чувство на сигурност, увереност и щастие, което никога преди не сте изпитвали.

Близнаци

Ще разберете, че сте го срещнали, когато откриете човек, също толкова странен, колкото сте и вие. Пред когото ще можете да покажете всичките си луди страни. Ще се почувствате комфортно в собствената си кожа, а той ще ви позволява винаги да бъдете верни на себе си, независимо от обстоятелствата.

Рак

Ще знаете, че сте намерили Единствения, защото ще бъдете ценени от него. Няма да се чувствате така, сякаш влагате повече, отколкото трябва. Няма да изцеждате цялото си време и енергия, за да направите нещо, защото то ще работи само по себе си и не бихте могли да бъдете по-щастливи от това.

Лъв

Ще разберете, че сте намерили мъжа на живота си, когато вече не се чувствате господстващо над партньора си. Няма винаги да взимате всички решения, вместо това ще му позволявате да ви помага с тази тежка задача. Той ще бъде най-големият ви фен, но и най-големият ви критик. Най-накрая ще ви покаже какво означава да бъдете наистина „екип“.

Дева

Деви, ще знаете, че сте срещнали Единствения, когато най-сетне се почувствате приета. Когато най-накрая можете да се отпусне и да бъдете себе си. В миналото сте открили, че срещите и връзките могат да бъдат много стресиращи. Този човек ще ви накара да се почувствате като у дома си и ще се влюби в тази, която сте.

Везни

Ще знаете, че сте го срещнали, когато спрете да чувствате отношенията ви като избор. Няма да можете да си представите живота си без него. Да бъдете с него ще е най-правилното нещо и ще го усещате с цялото си същество.

Скорпион

Скорпиони, ще сте сигурни, че сте намерили Единствения, когато усетите, че емоционалните ви стени най-после са били съборени. Ще искате да се отворите и да споделите живота си с някой специален. Свикнали сте да държите хората на безопасно разстояние, без да ги оставяте напълно да се приближат до вас. Но този човек изцяло ще промени това. Ще искате да споделяте с него всички важни детайли и моменти от живота си.

Стрелец

Ще разберете, че той е Мъжът, когато ще сте напълно сигурни, че искате да бъдете и да останете с този човек. В миналото сте били безгрижни, непримирими и отворени по отношение на любовта. Харесвало ви е да знаете, че имате няколко възможности, а не една конкретна. Но сега чувствате, че всъщност искате да се ангажирате с тази връзка. Желаете този човек и само него. Разбрали сте, че всъщност тревата не винаги е по-зелена от другата страна.

Козирог

Козирогът ще знае, че най-накрая е намерил Единствения, когато любовта спре да го изтощава. Ще сте с човек, който успява да види истинското ви Аз и напълно ви разбира. Най-накрая ще почувствате, че партньорът ви е на ваша страна, вместо да работите постоянно един срещу друг.

Водолей

Ще сте сигурни, че сте го намерили, когато най-накрая се отпуснете и свалите гарда си. Ще спрете да се опитвате да защитите сърцето си и ще му позволите да влезе в него. Ще пуснете този човек и той ще остане там завинаги.

Риби

Риби, този човек ще изведе вашата страстна, въображаема страна, която сте загърбвали толкова много години. Най-накрая отново ще се чувствате любопитни и авантюристично настроени, а той ще иска да бъде до вас във всяко приключение. Той ще засили вашите сетива, ще ви събуди и ще ви покаже всичко, за което някога сте мечтали.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close