fbpx

Какъв е кармичният ви път според зодията?

От незапомнени времена съществуват религии, които се основават на вярата в предишен живот, на кармичните уроци, както и на житейския път, предначертан на всеки човек. Интересен факт е, че астрологията също е тясно свързана с тези теории. Съвсем не е случайна датата, на която сте родени и именно тя е началото на вашия земен път. Ето какви кармични тайни крие вашата зодия.

Овен

Всички познаваме представителите на този знак като инатливи личности, готови да защитават мнението си със зъби и нокти. Но в миналия си живот те съвсем не са били с толкова ясно изразен характер. Свикнали да се сливат с тълпата, в сегашния си живот те трябва да овладеят решителността и силата си, за да постигнат баланс.

Телец

Две от най-лошите черти на Телеца са чревоугодничеството и стремежът към материално благополучие. Но преди да обвиним някой човек от тази зодия в скъперничество, трябва да ви кажем, че това също е кармичен урок. Твърде възможно е Телците да са травмирани от бедността, в която са живеели в предишен живот.

Близнаци

Хората, които преди не са имали минута спокойствие, сега са орисани да се наслаждават на всеки миг. Близнаците носят „наследство” от миналия си живот и в този – острия ум. Разликата е, че преди те са били твърде вглъбени, заети и обременени и не са усетили радостта от живота.

Рак

Може и да не ви се вярва, но Раците не винаги са били свръхчувствителните домошари, отдадени на семейните ценности. Някога те са се радвали на околосветски пътешествия, материално благополучие и стотици запознанства. Често са били търговци. Точно това е причината да ценят домашния уют толкова много,

Лъв

Макар често да са обвинявани в егоцентризъм и високо самочувствие, Лъвовете имат пълно право да са такива. В предишен живот, голяма част от представителите на тази зодия са били отдадени изцяло на другите, раздавали са се и са гледали първо чуждото благополучие.

Дева

Скромните Деви някога са били истински нарциси! Затова в този живот им се пада важната мисия да се посветят на духовни търсене и личностно израстване, да стоят далеч от светския шум.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close