fbpx

Какво е да излизаш с всяка зодия

Мъже, ето какво може да очаквате, когато излизате с всяка зодия.

ОВЕН

Желаейки да постигне величие не само в кариерата си, но и в личния си живот, жената Овен ще бъде търпелива, чакайки нейния идеален партньор и няма да се установи в нещо сериозно в началото. Макар че харесва вниманието, тя също обича предизвикателствата. Преследването е от съществено значение в ранните етапи на вашето ухажване с нея. Тя е напълно наясно с това колко страхотна е, затова комплиментите няма да ви свършат много работа. Трябва да предприемете действия, за да покажете желанието си към нея. Тя иска партньор, който може да прояви смелост. Жената Овен е безстрашна както в живота, така и в любовта.

ТЕЛЕЦ

Жената Телец е земна, отговорна и търпелива. Тя мисли дълго време за партньора си. Не бързайте. Трябва да демонстрирате пълна преданост към нея, без да я притискате да мисли. Любовта е бавен процес за нея, позволяващ й време и пространство, за да стигне там, когато е готова. Не забравяйте, че е завоевателят на зодиака. Флиртувайте с нея и я дразнете малко. Нека й е трудно в началото.

БЛИЗНАЦИ

Дяволитите Близнаци са най-непредсказуемите знаци на зодиака. Много е лесно за нея да очарова хората, а флиртуването й е втора природа. Бъдете подготвени за малко състезание, докато очите ви са поставени върху нея. Тя ще има група от фенове по всяко време. Нейният чар и остроумие са неустоими и невероятно секси. Тя може винаги да накара останалите да се придържат към нея. И обича да говори. МНОГО. Бъдете готови за много разкази и най-вече за много смях.

РАК

Дълбоко интуитивната жена Рак е много силно настроена към емоциите си, както и към другите. Тя може да бъде трудна за опознаване. Дълбоко емоционална е и чувствителна. Като воден знак, е управлявана от чувствата си и е ръководена от сърцето си. Жената Рак иска да чака романтиката на живота си. Най-сигурният начин да започнете такава романтика е да бъдете напълно погълнати от това, което тя има да каже. Слушайте я.

ЛЪВ

Тя е огън, самоуверена и очарователна. Една от най-щедрите е от зодиака и харесва даването повече от получаването. Единственото нещо, което иска повече от всичко, е вашето възхищение, преданост и благодарност. Внимавайте с лошите си страни и запомнете, че веднъж разочарована, много трудно можете да върнете доверието й.

ДЕВА

Привидно „хладно момиче“, Девата може да се затвори от света, тъй като е родена с високи защитни стени. Отделете време. Нужен е подход с повишено внимание. Нейните остроумни, понякога очевидно хапещи коментари, не трябва да ви засягат. Тя ще си падне по вас, ако можете да видите покрай всички бариери и да се смеете на нейния сарказъм, дори ако това е за ваша сметка.

ВЕЗНИ

Жената Везни е спокойна в себе си във всички сфери на живота. Тя е много социална и разговорът с нея винаги е удобен и лесен. Не се заблуждавайте от нивото на лекота, тя обича да чувства, че контролира нещата. Не бъде прекалено настоятелен в началото, защото така само ще я отблъснете. Времето е всичко. Дайте й време и я оставете сама да реши.

СКОРПИОН

Най-загадъчният знак на Зодиака, привлекателната жена  Скорпион е тази, с която ще се влюбите и обсебите, но всъщност няма да опознаете истински. Не само сексапилът й ви привлича. Има нещо магнетично и опасно в нея, заради което не можете да контролирате емоциите си.

СТРЕЛЕЦ

Забавление и флирт. С чувство за хумор. Любопитна. Енергична. Много енергична. Никога няма да се отегчите. Но може да се окажете изтощени. Изучаването на нови неща е от съществено значение за нея. Същото важи и за нови преживявания. Бъдете подготвени за езда цял живот. Тя може да иска да отиде на концерт един ден, да посети нов тайландски ресторант на следващия и да скача с парашут след това. Позволете си да се забавлявате с нея и я оставяйте да блести.

КОЗИРОГ

Тази дама е амбициозна и знае как да се грижи за себе си. Необходима е малко работа, за да се счупят стените й и въпреки че може да изглежда студена, тя не е такава. Ще трябва да копаете дълбоко, за да видите какво носи, но гледайте как се стопява, след като я спечелите. Тя не е „цветен“ тип, но демонстрира чувствата си с действия. И само защото е независима, това не означава, че няма нужда от вас. Тя иска сигурност. Емоционално. И също така финансово. Тя не се интересува само от материалните  нещо или не може да се грижи за себе си, но просто иска да знае, че може да се погрижите за нея.

ВОДОЛЕЙ

Тя нарушава всички традиции, така че не очаквайте конвенционални с нея. Тя е определението за ексцентрик. Разговорът никога няма да бъде скучен с нея. Тя е вълнуваща и непредвидима. Жената Водолей се нуждае от постоянно стимулиране. Ще трябва да я държите на пръсти и да я забавлявате. Тя обича да се откроява от тълпата, което ще трябва да направите. Бъдете различен, за да получите и да запазите вниманието й.

РИБИ

Проницателна и озадачена. Малко е трудно да стигнете до сърцевината й. Тя е най-съпричастна към знаците на Зодиака и може да чувства много дълбоко. Тя може да ви изпробва преди да излезе с вас, да каже какво иска или как се чувства. Ще трябва да направите първия ход, но няма да ви е трудно, тя е много топла и приятелски настроена. Също така обича да слуша. Щом я зарадвате, тя ще се отвори лесно за вас.

Close