fbpx

Каква съпруга си според зодията ти

Вижте каква съпруга сте според зодията ви.

Овен

Съпругата на Овен не умее да показва чувствата си вербално. Вместо това тя показва любов чрез жестове. Понякога е малко груба и крайна, което я кара да изглежда студена, но съпругът й знае колко чувствителна е тя и това е, което обича.

Телец

Съпругата Телец е като лук, тя е човек, когото трябва да разкривате малко по малко. Тя изисква търпение и разбиране. Разберете, че никога няма да бъде първата, която ще ви каже, че ви обича. Тя никога няма да покаже обич. Това не е начина, по който тя работи. Но ще покаже любовта си в трудни моменти и тогава съпругът й ще се почувства най-обичания на света.

Близнаци

Съпругата Близнаци е най-подкрепящия човек. Тя винаги ще насърчава съпруга си да поема рискове. Независимо дали се окаже добро или лошо, тя стои зад него. Тя почита сватбените обети и наистина ще остане през всичко това. Ако има едно нещо, в което е добра, то това е намирането на решения. Тя гледа на брака като нещо, което не винаги ще бъде лесно, но винаги си заслужава. Защото дори когато съпругът е труден и тя е ядосана, тя все още ще се събужда всяка сутрин до него и ще бъде благодарна.

Рак

Съпругата Рак е тази, която помни всичко. Тя носи сърцето си в ръка и обича с цялата любов, която се намира в него. Тя е човек, който иска да види най-доброто в хората, но също така има остра преценка, че може да види какъв наистина е даден човек. Това, от което се нуждае в съпруга си, е човек, който има стойност и я оцен

ява и не я приема като даденост, защото има толкова много хора в живота си.

Лъв

Съпругата Лъв е човек, който процъфтява, когато я подкрепят, обичат и й се възхищават. Докато децата може и да не й благодарят през цялото време, то съпругът й я оценява и цени. Заедно тези двама са двойка на силите, подкрепящи и насърчаващи се един друг и постоянно изграждайки другия човек, за да постигнат всичко, до което могат да достигнат. Тя е човек, който се гордее, че работи по проблемите и заедно със съпруга си излиза от тях, по-силни от преди.

Дева

Една съпруга Дева, е човек, който гледа на брака като на екип. Тя знае, че единственият начин, по който всеки брак е успешен, е ако двама души положат 100% усилия. Тя разбира, че ще има няколко дни, когато съпругът й може да даде само 40%, а на нея остават останалите 60%. Тя приема това като част от брака и здравите взаимоотношения.

Везни

Съпругата Везни, ще има активен социален живот. Жените искат да бъдат нея. Мъжете искат да я срещнат, но без да знаят, че тя е най-лоялния човек, с когото може да се изгради една връзка. Тя е човек, който винаги ще подтиква партньора си да бъде най-добрият и да успее. Това е нейната вяра, която го кара да мисли, че може да го направи.

Скорпион

Съпругата Скорпион, родена през ноември, е тази, която обича най-трудно, но показва най-малкото. Тя е един от най-наблюдателните знаци и ще забележи неща за партньора си, дори и да не се виждат с просто око. Тя не увърта нещата. Тя просто ги обсъжда и след това започва да работи по намирането на решение на въпроса.

Стрелец

Като съпруга, тя осъзнава, че недостатъкът й може да е това, че поставя на първо място децата си и след това съпруга си. И колкото и тя да го обича, връзката, която споделят наистина, е любовта, която имат към децата си. Това не означава, че любовта не е реална, просто се променя с течение на времето от момента, в който за първи път обменят обети.

Козирог

Една съпруга на Козирог е тази, която е много упорита по нейните начини. Партньорът й вероятно е малко по-лесно изразява чувствата си от колкото тя. Докато тя може да изглежда като студена и безсърдечна понякога всичко това е акт, който защитава сърцето, което усеща нещата толкова дълбоко и съпругът й знае точно коя е тя.

Водолей

Прочети повече Като жена, тя е склонна да носи панталоните във връзката. Тя е тази, който предизвиква разговорите и организира всичко и го прави добре. Тя показва любовта и привързаността тихо под формата на целувки за сбогом, гушкане и чести благодарности. Тя е човек, който е лоялен и честен и това кара брака да процъфтява.

Риби

Като съпруга, тя обича по-силно от всеки друг и го показва. Бракът й е един от нейните най-важни приоритети и тя е силна в това отношение. Единствените проблеми, които възникват, са, когато съпругът й трябва да бъде строг с децата, защото това не идва естествено за нея.

Close