fbpx

Имате връзка с Телец? Очаквайте тези 3 проблема

Телецът се символизира с бушуващ бик, но има и мека, чувствителна страна. Той е много предан, любящ и лоялен – затова се бори упорито, но и се обича по-трудно. Ето 3 съвета как да се справите с най-големите проблеми на Телеца.

Ако вашият партньор е нетърпелив

Не е фен на скуката, чакането на опашки и дългите обеди. Телецът е „изпълнител“, който търси незабавни решения за неговото чувство на неудовлетвореност. Не винаги е най-добрият в това да се справя със стреса, а когато се чувства напрегнат, може да създаде много напрежение. Ако вашият партньор е нетърпелив и избухлив, не се борете с това. Вместо това го оставете на мира, за да се успокои, както най-добре може. Ако е раздразнителен поради безсъние, хронична болка или стрес, предприемете действия, за да помогнете.

Ако партньорът ви е изнервен

Държи се като бик в китайски магазин? Нетърпим към каквото и да било, Телецът има способността да „подушва“ глупостите около него. Но какво се случва, ако става въпрос за определени социални ситуации? Как да се забавлявате на купон, когато той седи и се мръщи в ъгъла? Търсете съпричастност. Често ние неминуемо правим предположения за това защо другите действат по начина, по който го правят, и може да се изненадаме, когато научим какво всъщност става в главите им. Затова просто поговорете с него. Няма нищо по-добро за една връзка от правилната комуникация.

Ако той се съмнява в лоялността ви

Телците са много лоялни, верни и очакват същите партньори, което може би е причина да бъдат силно подозрителни. Притежателността, която често се изразява в ревност и негодувание, е една от най-големите негативни черти на родените под знака на Телеца. Ето една нова идея как да се справите с това: игнорирайте неговата несигурност и съсредоточете вниманието си върху нещо положително, което той прави. Тогава го хвалете за него. Шумно. Според психолози нашите партньори ще повтарят каквото и да е поведение, което подсилваме. Вместо да го наричате „параноик“, му кажете колко му вярвате и колко сте благодарни, че смятате, че той подкрепя вашата независимост. Действайте така, сякаш той вече е такъв, какъвто искате да бъде.

Close