fbpx

Езикът на тялото и други трикове, които привличат мъжете

Някои жени привличат вниманието на мъжете, където и да отидат. И то без да полагат специални усилия! Сякаш им идва отвътре да действат на представителите на силния пол като магнит. Аз обаче имам обяснение на това необяснимо, поне на пръв поглед, явление.

Какво бихте направили, ако искате един мъж да ви забележи?

Ще флиртувате ли? Ами ако се облечете по-предизвикателно? Можете ли просто да отидете при него и да му кажете какво чувствате? Или да направите така, че двамата да останете насаме? Може би сте от жените, които смятат, че мъжът трябва да направи първата стъпка…

Вашето поведение се отразява по определен начин върху емоциите на обекта на вашите желания. Тъй като нямате втори шанс, за да направите първо впечатление, е важно добре да планирате своите действия. Да приемем, че искате да привлечете вниманието на някой мъж. Ако чакате да ви заговори, защото „си имате принципи“, това може да продължи твърде дълго и да изпуснете шанса си. Затова трябва да вземете нещата в свои ръце.

Нека първо ви кажа какво да не правите! В никакъв случай не изисквайте неговото внимание. Не се дръжте отчаяно и контролиращо! Всеки уважаващ себе си мъж би избягал надалеч, ако усети, че е застрашен от трайното настаняване на някоя обсебена лепка в живота му.

Тайната, чрез която ще привлечете своя избраник, се нарича „език на тялото“. Забелязал съм, че много дами подценяват силата на дребните неща – кратките взаимодействия, интонацията на гласа, жестовете и най-малките нюанси на тяхното излъчване. Моля ви, не допускайте подобна грешка!

Насложите ли няколко детайла от поведението си един върху друг, вие всъщност изграждате един цялостен и въздействащ образ, който ще „поднесете“ на потенциалния си партньор.

Има няколко неща, на които обезателно трябва да обърнете внимание следващия път, когато говорите с мъж, когото харесвате. Някои от тях може да ви се струват тривиални, но замислете се: кога за последно ги приложихте в ежедневието си?

Позицията на тялото ви издава

Ако държите главата си изправена и не се притеснявате да го гледате в очите, това ще покаже, че сте уверени. А мъжете обожават жени със самочувствие!

Чрез позицията на тялото си бихте могли да подчертаете своята женственост. За целта обаче трябва да запомните правило №1: „Никога не се изгърбвайте!“

Усмивката е ключ към сърцето

Щастливо женените мъже често разказват как съпругите им са ги запленили с усмивката си. Не подценявайте силата на тази женска тайна!

Бъдете лъчезарни и демонстрирайте своята вътрешна хармония. Доброто настроение е гаранция, че сте сговорчиви и с вас се живее лесно – факти, които играят огромна роля при избора на половинка.

Вниманието се отплаща

Не си играйте с телефона и не го прекъсвайте по средата на изречението. Бъдете спокойни и присъствайте тялом и духом. Той ще оцени, че се интересувате от него като човек и ще ви допусне по-близо до себе си. Толкова близо, колкото сте си мечтали!

Интонацията казва повече от думите

Заслушвали ли сте се някога в интонацията на собствения си глас? А замисляли ли сте се какво говори тя за вас и за отношението ви към мъжа, който ви слуша?

Ако започнете да обръщате повече внимание на интонацията си, ще се превърнете в неустоим обект на желания! Гласът е сред нещата, които влияят на мъжете на подсъзателно равнище. Упражнявайте да дишате дълбоко и да говорите спокойно. И ще постигнете чудеса!

Чрез всички тези трикове, касаещи невербалната комуникация, ще подчертаете своята женственост и ще привлечете вниманието на мъжа, когото сте си харесали.

 

Close