fbpx

Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 30 юли

Овен

Още сутринта бележете деня с малка промяна. Ако не ви хрумне веднага ще имате време до обяд може да си оставите време, за да помислите какво точно да бъде това, но след това започнете да действате.

Телец

През този ден ще бъдете оставени на спокойствие да планирате задълженията си през седмицата. Вечерта очаквайте важно обаждане.

Близнаци

Този понеделник се опитайте да станете по-рано. Имате много неща за подреждане в главата си, а точно сега не е добре да забравяйте, каквото и да е. Може да ви се наложи да се върнете до вкъщи.

Рак

Още от сутринта ви очакват много приятни занимания и вие го усещате. Бъдете внимателни с електрическите уреди и проверете дали сте изключили, каквото трябва.

Лъв

От сутринта се запазете с търпение и намалете скоростта. Много е важно да си давате повече време за наблюдение и обмисляне на случващото се около вас.

Дева

Денят е добре да започне от рано, за да може да се подготвите добре за това, което ви очаква, а то няма да е малко. Включете повече витамини и пресни сокове в менюто си, за да не се подадете на умората.

Везни

Този понеделник ще трябва да разчитате предимно на своите собствени сили. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

Скорпион

Още от първия ден на новата седмица ви предстои да изживеете истинска буря от чувства, съмнения и емоции. Едно нищо и никакво съобщение може да преобърне сърцето ви.

Стрелец

Този понеделник ще е последният от тежките, които ви предстоят, така че се „въоръжете“ с всичките ви познати позволени средства. Не пропускайте гимнастиката сутринта за повече тонус.

Козирог

Този понеделник ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за харчове.

Водолей

Този понеделник няма е като останалите. Още от сутринта ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото.

Риби

Тази сутрин може да се събудите преди алармата. Най-добре станете веднага, а не продължавайте съня си. Отделете време за здравословна закуска и контрастен душ.

Close