fbpx

Дневен хороскоп за 2 юни

Овен

Тази неделя рискувате да си загубите времето в ненужен спор. Никоя от страните няма промени мнението си, така че изберете друга – по-ползотворна дейност.

Телец

Това е ден, в който да опитате нови неща. Не си поставяйте граници заради възраст или друго. Очакват ви прекрасни резултати.

Близнаци

Това е ден, подходящ за покупки за дома. Имате нужда от повече цвят, но все пак не прекалявайте с взимането на прекалено много неща.

Рак

Денят е подходящ за работа с цветя или в градина. Дейността ще ви донесе очаквано спокойствие, а резултатите ще радват очите ви дълго време.

Лъв

Това е ден за преследване на цели. Огледайте се за шанса си и не го пропускайте. Може да е почивен ден, но ще ви се наложи да поработите за себе си.

Дева

Това е ден за събуждане. Ще имате нужда от смяна на светогледа, което ще ви позволи да се докоснете до нови, непознати за вас светове.

Везни

През този ден оптимизмът ви е ще бъде възнаграден. Не бързайте да се хвалите с полученото, а му се наслаждавайте в егоистично усамотение.

Скорпион

Днес ще се чудите откъде да започнете. Докато се чудите времето може да отлети, така че просто се заловете с първата задача, която се появи пред очите ви.

Стрелец

Днес не се изкушавайте от желанието си да се оплаквате. Точно сега нямате нужда от такъв имидж, а и проблемите ви не са толкова сериозни. Още утре ще сте забравили за тях.

Козирог

Изкушението да зарежете всичко и да се отдадете на удоволствията ще е голямо. Това, обаче, няма да как да стане без да платите висока цена, а точно сега не може да си го позволите.

Водолей

Днес е необходимо да положите повече усилия, за да обърнете внимание на въпросите, които вълнуват околните. В противен случай може да бъдете заподозрени в егоизъм и то основателно.

Риби

Ако днес работите направете всичко възможно, за да намалите натоварването. Правете почивки на всеки час и нека храната ви се състои от пресни плодове и зеленчуци.

Close