fbpx

Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 декември

Научете какво ви предстои в любовно отношение днес според зодията ви.

Овен

Последните дни прекарвате повече време с близките и приятелите си, но вашият любим има нужда от ласките и милувките ви. Днес имате възможност да му дадете най-доброто от себе си.

Телец

Очаква ви прекрасна нощ. Ще сбъднете голямо свое любовно желание точно тази вечер. Бъдете в най-добрата си форма, за да се чувствате перфектно и разбира се ще бъдете много влюбени.

Близнаци

Днес определено ви върви в любовен план! Заредени сте с романтично настроение и най-важният човек за вас ще забележи, че греете.

Рак

Възможни са спорове с близките и дори с партньора ви. Днес не сте в прекрасно настроение и ще се наложи да балансирате повече, за да се справяте без любовни проблеми.

Лъв

В любовен аспект се радвате на прекрасни новини. Очаква ви супер изненада от любим човек. Днес и идните дни са вашите любовни моменти. Ако искате да впечатлите някого – сега е моментът!

Дева

Последните дни сякаш се чувствахте малко самотни, но от днес ви очаква истински любовен маратон. В любовен план всичко ще бъде на шест.

Везни

Имате усещането, че партньорът ви ви разиграва… Днес ще имате възможност да сложите край на сложните взаимоотношения и да започнете връзката си на чисто.

Скорпион

Усеща се лек застой в любовта при вас. Обаятелният ви чар днес отново ще бъде забелязан. Нищо чудно някой нов обожател да се появи и да се влюби във вас съвсем скоро…

Стрелец

Около вас има много хора, които са свързани с романтичните ви отношения. Днес ще имате възможност да изберете с кого желаете да бъдете.

Козирог

Появяват се нови обожатели на хоризонта. Склонни сте да флиртувате и това ще ви донесе много приятни емоции в любовния ви живот.

Водолей

Усещате напрежение в романтичните си отношения. Денят не е много подходящ за решаване на важни въпроси. Подходете с търпение към любимия и отложете важните разговори за утре.

Риби Любовта ви носи щастие! Днес ще се насладите на емоционални поврати и нови изживявания в любовта. Около вас има много интересни субекти, които е добре да не изпускате от очи.

Прочети още :© Actualno.com

Close