fbpx

Ден, пълен с романтика, очаква една зодия на 7 ноември

Овен

Тази сряда ще ви подари един спокоен ден. Това не означава скучен – ще бдете обзети от вдъхновение и ще проявите творческото у себе си.

Телец

Тази сряда ще разберете тайна, която ще ви даде много пълномощия и сили да владеете и управлявате ситуацията. Във властта ви ще е да манипулирате. На вашата съвест остава решението дали да го направите.

Близнаци

Посветете деня на грижи за здравето и външния си вид. Може да си направите разтоварваща диета с умерени физически упражнения.

Рак

Тази сряда не позволявайте да ви въвлекат в хазартни игри или рисковани финансови начинания. Проявете възвишеност на духа, а не пристрастие към материалното.

Лъв

Тази сряда по-добре не  се захващайте с прекалено сериозни дейности, особено ако са свързани с използването на техника. Може да попаднете в рискована ситуация.

Дева

Тази сряда е добре да проявите повече търпение в мислите и възприятията си. В противен случай рискувате да се поставите в позиция, която ще ви изправи срещу общественото мнение.

Везни

Тази сряда ще се чувствате разколебани, а от вас се очаква да направите избор и да вземете решение. Не се опитвайте да прехвърлите топката на другата страна. Освен, че не е достойно, така някой друг ще реши вместо вас.

Скорпион

Тази сряда ще сте в мир със себе си, а това означава и с околните. Най-много от това ви състояние ще се зарадват близките ви. Прекарайте деня с тях.

Стрелец

Тази сряда е чудесен за срещи с приятели. Само внимавайте, едно от приятелствата с представител на противоположния пол да не прерасне в нещо повече, особено ако вече сте обвързани.

Козирог

Тази сряда не мислете за проблемите в работата. С малко усилие ще може да се отпуснете и да си починете така, че да възстановите силите си – нещо, от което действително ще нуждаете.

Водолей

Тази сряда е ден за глезене, но не на вас самите. Угодете на желанията на децата или скъпите си хора. Понякога е позволено!

Риби

Ако можете прекарайте деня у дома или в обкръжението на семейството си. Точно така ще може да изявите качествата си пълноценно и да се почувствате необходими.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close