fbpx

Грешките в любовта, които всяка зодия прави несъзнателно – част 2

Везни

Още щом видите символа на Везните, ви става ясно, че тази зодия обича баланса в живота и любовта. Представителите на знака обичат да разглеждат една ситуация от всички ъгли, представят си най-различни сценарии, които биха могли да се случат. Чувството им за справедливост и баланс често ги прави нерешителни и хаотични, което доста изнервя партньора.

Скорпион

Когато един Скорпион се влюби, той го прави с цялото си същество. Определено би могъл да се превърне в партньор-мечта, тъй като е отдаден във връзките си. И все пак, неслучайно казваме „когато се влюби“ – това е един дълъг и трънлив път, който малцина успяват да извървят. Точно там е и грешката на Скорпионите – разкриват се много трудно, владеят емоциите си до съвършенство и изграждат високи стени за хора, които може би наистина ги обичат.

Стрелец

Страстни и забавни, Стрелците са „удар в 10-ката“ за много жени. Уви, както става ясно от символа на зодията им, те са и родени ловци. Обичат играта на преследването и са склонни бързо да загубят интерес, когато хванат „плячката си“.

Козирог

Козирозите са лоялни и здраво стъпили на земята, така че са перфектни партньори за дълготрайни отношения. Лошото при тях е, че не търпят компромиси, що се касае до връзките. Искат да сте отдадени на 100% и е възможно да възникнат конфликти, карайки ви да избирате между тях и приятелите/семейството.

Водолей

Изключително саможив знак, който трудно изразява емоциите си. Дори да успее, го прави по доста неподходящи начини – или ще нагруби половинката, или ще се държи детински. Затова имат нужда от човек, който да успокоява ума и душата им.

Риби

Рибите с техните идеалистични мечти и дистанцираност от реалния свят, имат проблеми с управлението на средствата. Представителите на тази зодия често си позволяват твърде скъпи покупки без да имат възможност за тях. Това може да се окаже сериозен проблем, когато става дума за разпределяне на семейния бюджет.

Close