fbpx

Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2017 г. – I част

Месец октомври ни е приготвил страхотни неща. Някои зодии ще са най-щастливи досега, а други – ще имат доста успехи, които са мечтани и напълно заслужени. Ето какво ни чака през месец октомври 2017 г.

Овен

Първите дни на октомври ще изискат от вас изпълнението на ваше обещание, свързано с личните ви отношения. В любовта не може да има празни обещания и казано е добре да бъде потвърдено с дела. Ще ви е нужда сериозна доза дисциплина, но от вас зависи бъдещето на връзката ви. Място за компромиси няма да има. Всичко, което сте казали е било запомнено и от вас се очаква изпълнението му по план. Най-натовареният период в това отношение ще бъдат дните до 20 октомври. От вас ще се очаква да надминете себе си. Следващият път внимавайте какво обещавате. След 20-ти октомври напрежението ще намалее или просто умората ще си каже думата. Ако не ви е домързяло просто ще се наслаждавате на плодовете на усилията ви.

Телец

През октомври рискувате да попаднете в капана на илюзиите. Не се чудете откъде идват разногласията с партньора ви. Просто няма да живеете в реалността и от там може да изникнат сериозни противоречия между вашите очаквания и случващото се във връзката ви. Това ще е добре за онези от вас, чиито отношения са към своя край и търсят раздяла. В средата на месеца ще трябва да положите сериозни усилия, ако искате плановете ви, свързани с чужбина да се реализират, така както са запланувани. Представителите на знака, които са студенти ще трябва да прекарат повече време в учене и усилията им ще бъдат възнаградени. Между 20 и 25 октомври ще имате период на почивка, когато нищо и никой няма да ви безпокои или притеснява. В края на периода ще се наложи да направите някои промени. Не се колебайте да премахнете всичко ненужно от живота си.

Близнаци

Очаква ви един балансиран месец, в който смело може да изразявате емоциите си. Първоначално може да ви се стори, че моментът не е подходящ, но всъщност по-късно ще стане ясно, че това, което сте изразили е било изключително важно като реакция и поведение от ваша страна. Средата на периода може да ви донесе някои спорни моменти. Не задържайте нищо, което иска да си отиде. А и вие самите не се колебайте да се разделите с всичко, което само и единствено ви натоварва. В края ата месеца ще имате сериозен шанс за печалба. Ще ви се наложи да рискувате, но ако си изиграете картите както трябва ще излезете с подобрено финансово състояние. Последните дни на месеца може да се отдадете на заслужен релакс и дори да си подарите няколко дни отпуска.

 

Рак
Месецът ще започне с решаването на любовните въпроси. За щастие те ще са в синхрон с личните ви цели. Очакват ви незабравими дни на щастие, споделеност и взаимност. Някои представители на знака може да се решат на такава сериозна крачка, като планиране на бебе. В дните около 10 октомври бъдете по-сдържани в емоциите си. Ако познавате партньора си от скоро все пак си осигурете вариант, в който да може да се справите сами, ако се наложи. Важното е да не взимате прибързани решения и да не се осланяте само и единствено на емоциите си. Последните дни на месеца е време за действие. Няма за кога за бавите, планираното, а и може да изпуснете един наистина много подходящ момент за действие. Късметът ще е на ваша страна и всичко планирано ще се осъществи по ваш вкус.
Лъв
Началото на октомври е добър период за планиране. Запишете идеите си, колкото и странни да са те. Скоро ще стане ясно, че именно в тях се крие решението и излизането от заплетена ситуация. В средата на месеца може да възникнат финансови ограничения, заради които ще ви се наложи да „затегнете колана“. Използвайте момента, за да преразгледате бюджета си. Може да се окаже, че има много пера, от които може да спестите суми, които като се натрупат да ви бъдат от полза. Краят на месеца обещава да бъде спокоен. Дори да изникне непредвидена ситуация, тя ще дойде от вас самите, така че много добре ще знаете какво точно да правите и как де действате в своя полза.
Дева
Октомври е добър месец за реализирането на личните ви цели. Сега може да придвижите въпроси, свързани със съдебни дела. Не се колебайте да действате, за да приключите въпросите по най-бързия начин. До средата на месеца може да се наложи да преразгледате отношенията си с ваши приятели. Някои от тях са се изчерпали така че няма защо да страдате излишно. Разчистете дома си от излишните вещи. Не трупайте ненужното в и около себе си. През последните дни на октомври ще имате повече свобода да действате по свое усмотрение. Използвайте периода, за да насочите обстоятелствата в своя полза, особено ако дейността ви е свързана с работа в чужбина или преговори с чужденци. Професионални успехи очакват онези представители на знака, които се занимават с творческа дейност.

Close