fbpx

Годишен хороскоп за 2018 – Рак

Новата 2018 година предполага да се вслушвате повече в доводите на разума си, особено през първите два месеца януари и февруари. Любовта е хубаво нещо, но тя трябва да носи положителни промени в живота ви и да не се налага да жертвате интересите си. Най-голямата ви задача през зимния период на 2018 година ще бъде стремежът към стабилност във всички сфери от живота. Приключенията тогава са ви строго противопоказни.

В края на февруари и началото на март настъпва благоприятно време за развитието ви в служебната сфера. Късметът ще е с вас, така че няма да се налага да правите извънредни усилия. Важното е само да уловите възможностите и да не пропускате никоя от тях заради вродената ви скромност. Не се колебайте да направите и първи стъпки в нова сфера. Шансът ви за успех в тази насока е голям.

Насладете се изцяло на времето до началото на лятото, защото това ще е най-сладкият ви период. Докато останалите се готвят за почивка на вас ще се наложи да положите усилия, за да защитите позициите си. Позволени са някои манипулативни методи, но все пак се старайте да не нарушавате моралните норми в битката за вашето щастие и успех.

Много е важно точно тогава да се придържате към изцяло здравословен начин на живот и да направите опити да се разделите с някои нездравословни навици.

До началото на летния период всекидневието ви ще премине под знака на безгрижието. С настъпването на слънчевите дни звездите ви препоръчват да активизирате действията си по затвърждаването на служебните ви позиции. Възможно е да бъдете атакувани в това отношение през месеците юни и юли. Бъдете нащрек и не приемайте ничии думи за чиста монета. Най-добре вършете работата си сами, независимо от усилията, които ще ви коства.

Първите есенни месеци ще ви дадат заслужено намаляване на напрежението. За този период може да планирате своята почивка. Поглезете се с екскурзия зад граница. Декември ще добави в живота ви много взаимност и любов, които напълно заслужавате.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий – периоди на ретроградност през 2018 година

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера – период на ретроградност през 2018 година

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс – период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Прочети още : © Actualno.com

 

 

Close