fbpx

Вълнуващ ден очаква една зодия на 6 февруари

Овен

Това е ден, в който е добре да си осигурите компания от верни приятели. Ако нямате планове за вечерта – поканете някого у вас.

Телец

Това е ден, в който нещата няма да се развият така, както сте си ги представяли. Ще можете да нанесете своите корекции стига да не се признаете за победени предварително.

Близнаци

Тази сряда ви очакват изненади. Не разчитайте много на графика си. Нещата ще се случват в движение и няма да ви е скучно.

Рак

Днес може да почувствате известно объркване. Потърсете солиден аргумент, който да ви държи в здрав разум и не се подавайте на емоциите си.

Лъв

Това е ден, в който може да си позволите малка манипулация. Вие знаете къде са границите, така че разчетете добре действията си.

Дева

Днес ще имате възможност да окажете помощ на някой. Направете го, ако бъдете изрично помолени за това. В противен случай най-добре не се месете.

Везни

Това е ден, в който може да подредите чувствата си. Късметът ще е на ваша страна, затова каквото и да направите, няма какво да загубите.

Скорпион

Днес ще може да се радвате на разбиране и спокойствие в дома. Ваш скорошен жест е допринесъл за това. Повтаряйте по-често подобни постъпки.

Стрелец

Днес ще трябва да понесете някои от последиците от действията ви през последните дни. Няма как да се откажете от стореното, но ако трябва се извинете.

Козирог

Днес ще имате шанса да прокарате много от идеите си. Не губете кураж и бъдете настоятелни. Ще се изненадате колко много ще успеете.

Водолей

Това е ден, в който е възможно да имате някои проблеми от технически характер. Бъдете внимателни при боравенето с ел. уреди и остри предмети.

Риби

Тази сряда не си поставяйте прекалено високи цели. Изразходвайте излишната енергия в дейност, която ви е приятна. Отдавна не сте го правили.

Текст:iwoman.bg

Close