fbpx

Влюби се в мъж, който обича „твърде много“

Влюби се в мъж, който обича „твърде много“, а не в лошо момче. Той никога няма да направи компромис и да се задоволи с връзка, която просто е „окей“. Ще иска любов, променяща живота, която укрепва и сплотява, която те кара да мечтаеш за нови светове.Дай му шанс и никога няма да ти се наложи нито да се чудиш как да подхванеш труден разговор, нито да се страхуваш да рискуваш.Неговата любов ще елиминира всички страхове и опасности, ще те накара да се чувстваш сигурна, сякаш си сгушена в топъл шал.

Мъжът, който обича „твърде много“ никога не измерва любовта в количество, той просто я усеща. Не очаквай от него да те „подкупва“ за малко нежност или мила дума. Не очаквай и да те води по скъпи ресторанти, за да те впечатли. Не, така не се печели любов, а бизнес партньор. Той обаче не иска това. Знайте, че този мъж ще ви даде ризата от гърба си, за да ви е топло. Ще ви приготви топъл чай, защото сутринта ви е чул да кашляте. Ще ви гушка през цялата нощ, за да се чувствате сигурна. Ще украсява коледната елха с вас, без да мисли какво ли сте му купили.

Влюби се в мъж, който обича „твърде много“, защото любовта е нещо, което той не се страхува да дава с пълни шепи. Защото не е изпълнен с очаквания каква трябва да бъдеш, колко килограма да тежиш и с какви дрехи да се обличаш. Влюби се в него, защото той ще ти даде повече, от колкото заслужаваш. Ще те накара да се чувстваш комфортно, дори когато си най-уязвима. Влюби се в този мъж, защото той дава любовта си на хора с отворени сърца и знае добре, че птичето качва по веднъж на рамото…

Източник: iStock/Guliver

Close