fbpx

Безплатна лекция за добрите обноски при децата

Кое прави едно дете добро? Как да възпитаваме малките си съкровища така, че да създават положително първо впечатление, да градят и запазват по-лесно нови приятелства и да печелят уважението на останалите? А кои от научените в ранна детска възраст правила за поведение ще им помагат през целия живот?

Първа детска Академия за добри обноски и Център за детско развитие „Съкровения“ ще отговорят на всички тези въпроси на открита среща „Добри обноски и щастливи деца“ на 16 март от 16:00 часа в център „Съкровения“ в кв. Овча купел, ул. „Любляна“ №23. Събитието е с безплатен вход, а гостите ще научат повече за съвместната програма за добри обноски за деца от 5- до 10-годишна възраст, която ще започне през април 2019 г.

Невена Басарова-Дичева, специалист по социален етикет, ще проведе кратък урок с децата за основните правила на запознаване и представяне, за това колко лесно и приятно е да се спазват правилата.

„Добрите обноски започват да се формират осъзнато още на 4-5-годишна възраст, а с тях идват и възможностите за по-добро общуване, игри с приятели и по-щастливо детство. В този период обаче започват и предизвикателствата пред родителите – да дадат възможност на детето да бъде себе си, но и да се съобразява с това, което наричаме правила за добро поведение. Затова на тази среща ние ще поставим първите стъпки и ще покажем на родителите по какъв начин работата с техните деца може да ги превърне в успели и щастливи личности“, казва Невена Басарова-Дичева.

Входът за откритата среща „Добри обноски и щастливи деца“ е напълно безплатен само с предварителна регистрация на този линк.

Close