fbpx

Аз съм усмихната, успешна, удивителна!

Mили свежи необвързани дами, независимо дали току-що сте се разделили с принца на белия кон, или най-накрая сложихте точка там, където отдавна поставяйте запетайки – четете внимателно! (най-добре в женска компания и чаша мартини, за да е по-сладко)

Първо, нека успокоим сериозно разтревожените госпожици, които излишно си развалят грима, за да страдат по-безвъзвратно изгубената любов. Той не е нито толкова красив, нито толкова умен, съвсем не е богат и определено не те заслужава. Не си ти, той е! Освен това новата ти малка черна рокля и онези секси обувки ще предизвикат поне няколко масивни инфаркта в дискотеката довечера –  в случай, че искаш да си отмъстиш на целия мъжки род.

1. Не си спомняй колко мил беше той на първите ви срещи – това, скъпа е изпитана тактика на всеки начетен мъжкар. Той е галантен, остроумен, гледа те в очите и най-силното му желание е да разбере дали си кръстена на баба си и какъв цвят точно са очите ти. Задължително плаща сметката (кой знае колко време е събирал пари за тази вечер). Е, може колата, която кара да е взета назаем от приятел, но задължително те изпраща до вас. Много вероятно е на първото ти преспиване у тях да ти вземе акъла, като ти пусне някой сърцераздирателен филм, след което грижливо да те завие. „О, чудо, какъв кавалер, истински мъж, той не е от онези, които искат само да правят секс с мен!” – така си помисли, нали? Лъжа и измама! Всичко от изброеното по-горе го пише в някой таен мъжки наръчник със заглавие „Как да прелъстяваш мацки”, сигурна съм. Защото, сети се, как само месец по-късно се излежава пред телевизора, докато ти готвиш вечеря, и само кима с глава на думите ти, залисан от мача. Или когато изчезна за 2 дни с „момчетата” и ти трябваше да го разбираш повече. Чувала си приказката „Опъни хубаво балатума, после го тъпчи цял живот” – това е девизът на голяма част от мъжкото съсловие.

2. Отърви се от тениската, която още мирише на него. Незабавно! А с четката му за зъби в банята ти – е, може би тоалетната има нужда от почистване.  Смени общата ви снимка на екрана на компютъра и на телефона си, не забравяй и лаптопа. Изтрий всички сърцераздирателни папки със заглавия „Бебенцето”, „Аз и ти, мило”, „Завинаги” и пр. Все пак нали не искаш следващият страхотен мъжага в живота ти да попадне случайно на някое от тези неща.

 

3. Не го трий от телефона, скайпа или фейсбука си. Не сме ученици в прогимназията, пък и не се знае кога ще ти потрябва за нещо. Но! Не проверявай ежеминутно стената му, нито новите му приятелства с жени. Също така,  за бога, ако видиш, или чуеш че излиза с друга  – не я издирвай, не я заплашвай и не изпадай в нервна криза всеки път като някой спомене името й, или пък неговото. Момиче, ти имаш класа, не го забравяй – все пак това е разликата помежду ви. Знаеш, че си по-добра от бившата му, по-добра си и от следващата му. И той го знае. И тя го знае.

4. Най-хубавото да си необвързана е, че цялото ти време и енергия са само за теб! Излизай с момичетата, пазарувайте, напийте се и се  смейте с глас на някоя мръсна историйка, която си пазила в строга тайна. Бъди съвършена и усмихната всеки път когато излезеш от вкъщи, дори да е само до магазина.

5. И най-важното: горе главата, принцесо, за да не ти падне короната!

Close