fbpx

Щастлива новина очаква една зодия на 23 октомври

Овен

Този вторник ви очаква хубава новина. Това обаче не трябва да ви разсейва от обичайните ви задължения.

Телец

Бъдете предпазливи относно здравето си. При най-малкия симптом вземете мерки. Пазете най-вече гърлото си.

Близнаци

Потърсете утеха в последните си успехи. Сега сте в застой, но това няма да продължи вечно. Използвайте времето, за да си починете.

Рак

Този вторник ще трябва да признаете правотата на ваш партньор. Всичко е добре, когато завършва добре. Признайте успеха на другия.

Лъв

Това е ден, в който е добре да се погрижите за авторитета си. И най-малкото ви постижение ще изглежда по-внушително, така че не пропускайте момента да обърнете внимание на работата си.

Дева

Пътят ви днес няма да е лесен, но препятствията, които ще преодолеете, ще ви дарят с богат опит. Постиженията ви няма да останат незабелязани от важни хора.

Везни

Вслушайте се в историята на ваш приятел. В нея ще откриете много за себе си. Не се колебайте да почерпите полезен опит.

Скорпион

Ще имате подкрепата на вашия партньор, така че не се притеснявайте да споделите терзанията си с него. Бъдете по-убедени в правотата ви.

Стрелец

Днес ще ви измъчва непреодолимо желание за промяна. Не се втурвайте в приключения. Една нова книги ще задоволи жаждата ви за новости.

Козирог

Потърсете второ мнение за решаването на служебен въпрос. Сега не е време за радикални промени, а за адаптивност.

Водолей

Имате похвала за усилията ви, но това не означава, че трябва да спирате за почивка. Продължавайте в същото темпо, а може и да го засилите.

Риби

Този вторник намалете темпото. Прекаленото натоварване може да се отрази неблагоприятно на здравето ви, а това може да ви извади от строя за дълго време.

Close