fbpx

ШЕСТ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕСТЕСТВЕНО СЪБЛАЗНИТЕЛНИТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ

Ето нещо, което винаги казвам на мъжете и жените, които идват при мен за съвет как да привлекат противоположния пол, как да го съблазнят или да играят труднодостъпни с него: „Не можете да се ОТПУСНЕТЕ и да ПРИДОБИЕТЕ ГЪВКАВАТА НАГЛАСА БЕЗ СТРАХ, от която се нуждае всичко сексуално, ако не сте уверени в собствената си сексуална природа.”

 

Може „технически” да изглеждате добре, да сте забавни, интелигентни, социално харизматични, да сте свестни хора, но ако сексуалната ви природа е отровена от прекомерни нужди, разочарования, чувство за неадекватност, желание за контрол, недостатъчно самоуважение, огорчение и неприязън към противоположния пол, вашето ЕСТЕСТВЕНА СЕКСУАЛНОСТ ще бъде блокирана или ще се проявява ненужно агресивно и повърхностно.

 

Когато противополжният пол усети, че в думите и действията ви липсва ЕСТЕСТВЕНА СЕКСУАЛНА ИНТЕНЗИВНОСТ, той ще си реши, че нямате „потенциал за връзка”. А в такъв случай ще ви се налага много да се напрягате и да се трудите в отношенията си. Ще се мъчите да поддържате разговора и ще се стареете да избутате срещата докрай, да не говорим колко ще е трудно да реализирате връзка… Опитвате с пикап или с остроумни реплики за привличане на вниманието, изпробвате флиртаджийски език на тялото и разни секси пози плюс техники за съблазняване – но в края на краищата нищо не помага. Единсвеното, което ви остава, е безпомощно да гледате как мъжът или жената в живота ви се изплъзва в прегръдките на някой друг.
Разбира се, ако сте много добре изглеждащи, страхотни майтапчии, имате силна лична харизма (възможно е да притежавате лична харизма, но не и сексуална такава, това са две различни неща) или пък портфейлът ви е претъпкан, може и да заблудите жената или мъжа отсреща за няколко срещи и дори месеци. Но ако сте като повечето хора, с времето да носите „секси” маска, докато дълбоко в себе си чувствате сексуална неадекватност, става доста изтощително. Започвате да ненавиждате факта, че трябва да се правите на някой, който не сте и да създавате фалшиво впечатление.

Това, което прави някои мъже и жени толкова интензивно съблазнителни (при това без да полагат усилия) не е техника, външен вид или дори пъргав ум… магията, което ги прави неустоими е, че ТЕ САМИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ СЪБЛАЗЪНТА. Ето техните най-основни характеристики:
1. Те не само извършват съблазняване, съблазнителността е част от тяхното същество

Мъжете и жените с този вид МАГНЕТИЗЪМ са до такава степен в синхрон със сексуалността си, че съблазънта идва от това, което са като личности, а не от това какво правят или казват. Те осъзнават постоянно сексуалната енергия, която тече у тях.

 

2. Те са самоуверени по начин, който вдъхва самочувствие и у другите и предизвиква доверие

Те са сигурни в това, което са, знаят какво искат, какво могат да предложат и все пак нито се хвалят и парадират, нито пък имат прекалено желание да угаждат на другите. Това е много различно от надутата, дистанцирана и високомерна „самоувереност”  на пикап артиста и „готината мацка”. Става въпрос за самоувереност, която включва другите – особено жената или мъжа, когото те съблазняват.

 

3. Те се свързват с другите на лично и емоционално ниво

Съблазнителността им идва от тяхната способност да се фокусират върху личното и емоционално състояние на събеседниците си. Те налагат тона на разговора като демонстрират, че харесват това, което са, наслаждават се на компанията на другия човек и ценят преживяването. Това повдига настроението на жената или мъжа, когото съблазняват,  увеличава отзивчивостта на събеседника и качеството на срещата и отношенията като цяло.

 

4. Те отказват да играят роля (не се правят на играчи) и дължат съблазнителността си на този свой отказ

Те НЕ са обвързани от външно определени правила и техники какво трябва да кажат при среща, запознанство, в леглото и т.н. и от егоистично измислени сценарии, а вместо това са създали своя вътрешна интуитивна система, с която саморегулират поведението си (разчитат повече на вродените си сексуални инстинкти). Тази система им дава сигнали какво точно се случва в дадена ситуация, свързана с противоположния пол, и така те знаят как да се държат и как да постъпят.

5. От глава зо пети те се чувстват комфортно, докато съблазняват

За подобни хора отношенията с противоположния пол са най-вече част от това да живееш живота си по най-човешкия възможен начин. Такива сексулано магнетични индивиди карат Земята (и живота) да изглежда като една голяма площадка за забавления. На тази площадка тяхната игрива съблазнителност излиза наяве и еротизира всичко наоколо, включително и хората, които влизат в контакт с тях. Естествените съблазнители са интересни и вълнуващи за другите, защото ги вдъхновяват със силната си нагласа от  типа „нека да живеем на 100%”.

 

6. Те непрекъснато се променят и се превръщат в нещо ново. Постоянно усещате свежет в думите и действията им

Нищо, което казват или правят не върви по сценарий и не е репетирано, всичко се случва тук и сега. Тази постоянна адаптивност, гъвкавост, иновативност и креативност водят до това те да изглеждат мистерия и загадка в очите на другите.

Когато ВЪЗВЪРНЕТЕ АВТЕНТИЧНАТА СИ СЕКСУАЛНОСТ и си позволите свободата да правите нещата по свой собствен начин (вместо да следвате заучени правила за съблазняване), вие се превръщате в проводник на много мощна първична сила. Така давате разрешение на вашата първична, вродена сексуална мощ да стимулира креативността, куража, постоянството ви плюс СПОСОБНОСТТА ВИ ДА СЪБУЖДАТЕ ПЪРВИЧНИТЕ ЕМОЦИИ и желания на другите.

Във вас вече има един естествен съблазнител. Използвайте вродените си инстинкти, усещания, емоции и желания, за да създадете силно привличане. Ако искате да научите как се прави, изпробвайте индивидуалното ни консултиране.

от Милена Динкова, консултант по успешни връзки

Close