fbpx

Чуден ден за 2 зодии на 6 март

Овен

Тази сряда не вадете тигана, преди да сте хванали рибата. Големите планове са хубаво нещо, но не променяйте живота си, преди да са станали реалност.

Телец

Днес не се опитвайте да изпреварвате никого. Темпото ви е точно такова, каквото трябва да бъде. Оставете другите да бързат.

Близнаци

Тази сряда не е добър ден за сериозни покупки. Опитайте се да удържите желанието си за безразборно харчене на пари. Скоро ще ви трябват за по-важни неща.

Рак

Кой каквото си е надробил – това ще сърба. Колкото повече обяснявате постъпките си, толкова повече убеждавате отсрещната страна, че изобщо не съжалявате за случилото се.

Лъв

Тази сряда не си припомняйте лошото. Мислите за отмъщение няма да ви донесат нищо добро. Просто не допускайте съответните хора отново в живота си.

Дева

Тази сряда ще се изненадате от себе си, като проявите любопитство и инициатива в сфера, която до момента ви е била неприятна. Може да се надскочите. Продължавайте в същия дух.

Везни

Днес очаквайте инцидентна покана за вечерта. Не мислете колко много ще се нарушат плановете ви, а си подарете това неочаквано забавление.

Скорпион

Тази сряда ви очаква разрешаването на личен проблем. Не бавете много действията си. Всяко забавяне може само да усложни ситуацията.

Стрелец

Не се месете в чужди дела, особено по ваша инициатива. По-късно може да бъдете обвинени в нежелана намеса и да пострада важно приятелство.

Козирог

Днес не очаквайте помощ от никъде. С каквото успеете да се справите – толкова. Важното е работата да е качествено изпълнена.

Водолей

Тази сряда може да имате някои противоречия със самите себе си. Ако е възможно, изберете и двата варианта за действия. Не си мислете, че няма невъзможни неща.

Риби

Тази сряда е добре да впрегнете цялата си отговорност във всяка една дейност, която извършвате. Най-напред се погрижете за доброто си настроение. Важно е да се обичате повече.

Текст:iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close