fbpx

Четирите прелъстяващи тайни на женското бельо

Няма жена, която да не се стреми към идеален външен вид и привличане. Тя неизменно иска да хваща окото на партньора, независимо дали той е с няколкодневна актуалност или дългогодишна давност.В това отношението е противопоказно на бельото да му се отрежда последно място, като ли ако бъде оставена на резервната скамейка за мача в леглото. Затова няма да са излишни няколко не особено сложни съвета при избор на сексуално бельо.

Първо, трябва да отчитате текущия сезон. За пролетта са характерни пастелните и нежни цветове, докато за лятото подхождат повече ярките и пъстрите багри. Що се отнася до строгите тонове, за тях майката природа е създала зимата.

Второ, ако няма нарушения на дрескода, а и няма противоречия с обстановката, за подсилване на сексуалността в бельото е разумно да атакувате с полупрозрачна одежда.

Трето, трябва да се избира бельо, което да не поставя силуета в положение на засада – тоест трябва да подчертава достойнствата на фигурата и да прикрива недостатъците й. Бъдете сигурни, че няма да ви съдят за „пране“ на физическите ви несъвършенства. Така или иначе в този случай излъчването ви ще е по-изразително и по-сексуално. Една подробност: обиграното прелъстяването изисква притежателките на по-широки форми да се ориентира към по-плътни тъкани, без дантели.

Четвърто, по-добре е бельото да се купува в комплект, а не на части. Така то изглежда по-цялостно и стои по-хармонично на тялото, придавайки му по-сексуално излъчване. Не забравяйте обаче и за качеството на шевовете за да не стигнете до някой нелеп автогол. Бъдете сигурни, че накрая купата на насладата сама ще падне в ръцете ви.

Източник: БГНЕС

Close