fbpx

Цялата истина за любовта с Лъв, Скорпион и Риби

На любовния хоризонт винаги се случва нещо интересно, дори да не ви се струва така. Когато най-малко очаквате, може да срещнете любовта на живота си или просто тя да се сблъска с вас.

Какви са в романтичния си свят зодиите Лъв, Скорпион и Риби? Ето част от отговорите на този безкраен въпрос.

Лъв

Ако имате връзка с представител на тази зодия, сигурно знаете, че той е доста деспотичен и влиятелен в отношенията си.

Романтичен е, обича да прави подаръци на половинките си и да я глези. Любовта за него е предимно взаимно уважение, затова подхожда много специално към хората в живота си.

Мъжът Лъв държи много жената до него да е единствена и специална. Неговият свят има смисъл, когато всичко в любовен план е наред.

Има успешни връзки с Везни и Рак.

Скорпион

Жените от тази зодия се забелязват от далеч. Те имат много привлекателна аура и излъчвато им е страшно силно особено за противоположния пол, разбира се. Не си падат по балансираните партньорства. При тях трябва да има екшън и действие, иначе бягат. Скорпионите лесно преодоляват препятствията в романтичния си живот. Това е така, може би защото са убедени в уменията си да ухажват и да печелят внимание. Подходящи партньора за тях са Близнаци, Дева, Козирог.

Риби

Славят се като големи романтици и изключително добри души. Те са много всеотдайни и добронамерени към близките си. Отдават се на дълги връзки с различни партньори и търсят дълго най-правилния човек. Често могат да страдат по любов, но успяват да се справят бързо с разочарованията. В отношенията си с любимия се раздават много и определено знаят как да направят човека до себе си безкрайно щастлив. За тях любовта, романтиката и сегашната им връзка са двигателят на тяхното колело, затова влагат усилия и емоции за перфектните отношения с правилния човек.

 

Коментирайте във Фейсбук
Close