fbpx

Хороскопът за 21 февруари

Овен

Денят е благоприятен за освобождаване от всичко излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е и генерално подреждане или почистване на дома. Въздържайте се от всякакви излишества.

Телец

Днес може да ви се струва, че каквото и да направите някой друг дърпа конците и то не в посоката, в която ви се иска. Бъдете готови за промени.

Близнаци

Днес стягащите ви рамки ще ви се сторят по-ограничаващи от всякога. Връзката с физическия свят и материалното ще ви привличат силно. Това е знак, че е добре да си припомните, че това не са основните неща в живота.

Рак

Денят е подходящ за покупка на автомобили и друга техника, ако сте я планирали отдавна, както и за покупка на украшения, скъпоценности, предмети за дома, текстил.

Лъв

Ако е възможно днес останете у дома и прекарайте деня в домашни занимания – преустройство на дома или почистване. Ако не можете да си го позволите – отделете повече време за дълга разходка вечерта.

Дева

Днес е възможно да изпитате неутолими апетит за нездравословна храна. Има и такива дни. Опитайте се да предвидите последиците, за да се спрете на време.

Везни

Днес приемете живота от красивата му страна. По-безболезнено ще ви бъде по-широкото възприемане на материалните предмети, на имуществото и резултатите от вашия труд.

Скорпион

Днес може да усетите желания за незабавни действия, проява на нетърпение, прибързаност, стремеж да се вземе нещо насила, но също и любознателност. Пазете се от падане, пресичайте внимателно.

Стрелец

Днес е добър ден за пътуване. Добре е денят да бъде посветен въздържание, внимание и точност. Така ще получите сили и възможност да се изкачите на по-високо ниво на развитие.

Козирог

Днес приказката няма да ви върви, а може би и не трябва. Не търсете общуване на всяка цена. Романтиката също няма да е на ниво. Просто има и такива дни. Не тъгувайте.

Водолей

Днес не си позволявайте да съдите никого. Колкото и ясна да ви се струва ситуацията, много е възможно да ви убягва основен фактор за нечие поведение. Поставете се на мястото на другия.

Риби

Днес трябва да направите всичко възможно, за да възстановите душевното си равновесие. Време е да отделите повече време да тренирате дишане или медитация, а най-добре и двете.

Текст:iwoman.bg
Коментирайте във Фейсбук
Close