fbpx

Фразите, които мъжете мразят да чуват

Както жените, така и мъжете имат омразни фрази, които могат да ги влудят. Жените разбира се разполагат със специфичната способност да изнервят мъжете си до себе си, а мъжете им да проявяват огромно търпение и поносимост към всички странности на жените до себе си. Когато мъжът обича и уважава една жена, той ще успее да игнорира всичко, което би го подразнило.

Все пак ето кои са женските фрази, които мъжете не могат да понасят и определено ги изваждат извън равновесие:

1. Тази вечер вечер не съм в настроение за…

Ако той се е разпалил и иска да ви покаже най-страстната част от себе си, а вие се дърпате и не сте в настроение, това може да го нарани и обиди. Никой мъж не обича да му отказват секс, особено когато специално е пожелал любимата си жена.

2. Не ми се говори сега

Когато има напрежение в отношенията ви и той се опитва да разбере какво се случва, а вие нямате повече сили за обсъждане… Е, да това ще изнерви и ядоса и най-търпеливия мъж.

3. Много съм дебела

Това е присъщо за всяка жена! Усещането, че сте напълнели или че не изглеждате добре. Разбира се няма с кого друг да споделите, а на мъжът до вас му е писнало да ви повтаря, че сте прекрасна, красива и изглеждате чудесно.

4. Трябва да поговорим

Това изречение винаги изглежда заплашително. Сякаш нещо се е случило и имате сериозен проблем. Когато желаете да поговорите за нещо важно подходете малко по-тактично, за да не го стреснете.

5. Нищо ми няма

Очевидно не сте в настроение и бликате от емоции, но не искате да споделите с него. Минавате като ураган и сте изнервена, а той се опитва да разбере какво става и как да ви помогне. В тези моменти, можете да се опитате да бъдете по-милостиви към мъжа до себе си.

Коментирайте във Фейсбук
Close