fbpx

Флиртувай с финес още днес

Смяташ, че и тази година ще мине без дълги целувки в полунощ, резервация на стая за двама, румсървиз с шампанско и ягоди… с една дума, без романтика и гадже? Стоп! Вместо да се сърдиш на несправедливостта на съдбата, просто я промени. Всичко е въпрос на малко смелост и фин флирт финт.

Какво правиш, когато забелязваш мъж, който ти качва сърцето в гърлото? Очакваш да те заговори? Ще има да си чакаш, съгласно модата на ХХІ-ви век „Дами канят“. Вместо да разчиташ да стане чудо, запретни флирт ръкави и действай! С твърдото убеждение, че е невъзможно той да не хареса момиче като теб. Както и че утре няма да я има възможността, която пропускаш днес. И така, един невероятен мъж попада в полезрението ти… Сега какво?!

Сцена на действието
В ДИСКОТЕКАТА. Той е с компания приятели, уж изцяло погълната от разговора си и нехаеща за всички околни.

Твоята реакция
„Да се сервирам при цялата алкохолна агитка и да си отнеса поне три тъпи бъзика от сорта на „Малиии, брато, май на някой ще му се отвори парашутът?“ А, не, благодаря! По-скоро бих се качила да потанцувам отгоре на бара.“

Фактор, отежняващ ситуацията
Естествено, пиенето. Твоето и неговото. Знаеш много добре в какво може да превърне алкохолът един Хомо Сапиенс. Точно така – да го върне еволюционно обратно в маймунския род.

Категорично не…
… се прави на по-отворена, отколкото е нужно. Не го провокирай пред всичките му приятели дали би се заинтересувал от усамотение в тоалетната, близкия хотел и т.н. Това няма нищо общо с деликатния процес на съблазняването, а си е чисто хамалско изпълнение. Същото, все едно минаваш покрай строеж и работниците се скъсват да ти свиркат.

Категорично Да…
Иди при диджея, поръчай блус и го покани. Така ще го измъкнеш от опасния обръч на приятелите, който може да развали и най-добрите двустранно споделени флирт намерения.

Сцена на действието
ДВАМАТА СЕ ЗАСИЧАТЕ В АСАНСЬОРА.

Твоята реакция
„Майко мила… ето на това му казват опасна близост. Много е готин! Трябва да се държа естествено. Не мога да го заговоря. Ще излезе, че съм супер отчаяна и самотна, щом се свалям даже тук. По дяволите, защо пък той не каже нещо?… Е, ето го и моя етаж. Както очаквах, не обели и дума!“

Фактор, отежняващ ситуацията
Ускореният ти пулс. Хайде сега, твърдиш, че буквално до теб стои невероятен секси мъж и не ти минава нито една греховна мисъл? Или искаш да кажеш, че те е запленила от пръв поглед вътрешната му красота?! Признаваш или не, пулсът и недотам равномерното дишане са си факт. Е и? Голяма работа!

Категорично не…
… гледай съсредоточено светлинката на копчетата, която „пълзи“ по етажите, сякаш нямаш търпение да стигнеш до своя и да се измъкнеш час по-скоро от случайно натрапената компания. С гръб към него, разбира се.

Категорично Да…
Някъде да има официално правило, според което непознати хора да не могат да си пообщуват в асансьора? Ние поне не сме чували за такова. Така че действай! Една усмивка и най-проста реплика „Да знаеш колко е часът, че не ми се вади телефона?“ е перфектен въвеждащ акорд. Следват теми студ, сняг и задръствания. Няма ответна реакция? Винаги можеш да изчезнеш за шест секунди, когато дойде твоят етаж.

Сцена на действието
КЪДЕТО-И-ДА Е, но ти си с приятел и той ще ви вземе за двойка.

Твоята реакция
„Проклятие! Защо точно днес?! Егати и късмета! Ще взема да си направя значка с надпис „Насам, народе! Необвързана съм!“

Фактор, отежняващ ситуацията
Приятелската прегръдка. За вас двамата е най-нормалното нещо на земята, в което не влагате и грам задна мисъл. В крайна сметка се познавате от има-няма сто години и ако сте искали да стане нещо, е имало милион и една възможности. Най-малко.

Категорично не…
… се нацупвай изведнъж на приятеля си в отчаян опит за очевадна демонстрация на „Ами, какво правя с този тук, и аз не знам…“ Първо, не е честно да си го отнася, без дори да знае за какво. Второ, така сама потвърждаваш тезата, че сте двойка. Тоест, вкарваш си автоматично автогол.

Категорично Да…
Превърни минуса на ситуацията в плюс. Говори с приятеля си и го накарай да поеме инициативата по установяването на контакт в свои ръце. Може да иска огънче, да пита как е свършил мачът, къде точно наблизо има кафене на име…, будка за цигари и т.н. После да се обърне към теб със „сестра ми“. Елементарно, нали?

Сцена на действието
Той тича по пътечката отляво. Не в парка, а ВЪВ ФИТНЕСА.

Твоята реакция
„Има страхотно тяло… Знаех си, че трябва да сложа поне една спирала и един гланц!“

Фактор, отежняващ ситуацията
Не се знае какво се крие под набора невероятни мускули. Опитът обаче показва, че 100 % не е добра идея да се цитира Фицджералд (после да не кажеш, че не сме те предупредили!).

Категорично не…
… се прави на жената-котка. Тоест, не се сили с тежести, двойно по-големи от нормалните за теб. Понеже 1. ще заприличаш на домат – изпотен и пуфтящ и 2. има риск за издадеш и други недотам романтични звуци

Категорично Да
Тук му е мястото да направиш любимата на всеки мъж маневра. Да му покажеш, че имаш нужда от него. Като го помолиш (без чупки в ханша, пърхане с мигли, глезени нотки в гласа и прочие преиграване) за инструкции как се работи с даден уред.

Сцена на действието
Той седи пред теб в една от най-антиромантичните точки на света. ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ.

Твоята реакция
„Защо не беше свободно мястото до него, да му се не види! Ама и да беше, то мога ли да се правя на пълна идиотка тук, като всички слушат… Я да си извадя телефона и да се правя, че пиша смс.“

Фактор, отежняващ ситуацията
Той също е забол нос в телефона си. Е сега вече ледът помежду ви е бетонно-арктически неразтопим.

Категорично не…
… си мисли, че ще те отреже в момента, в който го заговориш. Ако тръгваш с такава нагласа към каквото и да е в този живот, неуспехът ти е в кърпа вързан.

Категорично Да
Питай къде да слезеш, за да стигнеш до еди-кое си кино (естествено, че после ще си говорите за филми). А за да привлечеш вниманието му, го докосни леко по рамото и задръж позата. Със сигурност ще накараш егото му да подскочи от радост заради оказаното внимание.  Ти няма ли да бъдеш силно поласкана на негово място?

Сцена на действието
ТОЙ ТИ ИДВА САМ НА КРАКА. И ТЕ ПИТА КАКВО ИСКАШ.

Твоята реакция
„Толкова е сладък и дружелюбен!… Но то това му е част от работата всъщност.  С колко ли клиентки флиртува на смяна? Просто нямам шанс. Пък и сигурно всяка, на която сервира, го сваля.“

Фактор, отежняващ ситуацията
Това, че седиш с приятелка и те е срам да действаш пред нея. Но пък като се замислиш, още по-зле би било, ако заседнеш сама. Ей тогава наистина ще се гипсираш и той ще разбере, че си там заради него. Срам не, ами ужасен срам!

Категорично не…
… се поддавай на въпросната логика. Защото ако беше вярна, нито един сладък сервитьор на този свят нямаше да си има гадже. И каквото и да става, не промърморвай: „Благодаря“ и не извръщай притеснено поглед, когато ти поднася поръчката.

Категорично Да
Едно е сигурно: вие ще се заговорите. Иначе просто няма как да поръчаш. Така че прояви чувство за хумор: „Ами… предлагат ли се „сервитьори“ в менюто?“ Изтърси някоя подобна глупост и хем ще спечелиш по точки, хем няма да накърниш самочувствието си по никакъв начин. Всичко е в кръга на шегата, помниш, нали?

Close