fbpx

Тя е трудна за обичане и още по-трудна за забравяне

Тя е трудна за обичане в очите ти, защото има високи стандарти. Не желае да се примирява с едностранна любов, така че ако искаш да си с нея, трябва да си сигурен на 100 процента. Тя няма да приеме да е просто приятна част от ежедневието ти или да дели сърцето ти с друга – или всичко, или нищо.

Тя знае какво заслужава, затова ако я засегнеш не очаквай да си мълчи. Не би позволила на никого да я тъпче, колкото и да го обича. Тя отказва да избяга от емоциите си, защото е истинска до мозъка на костите си и не знае друг начин на реакция.

Това момиче е огън, не жарава. Когато е ядосана, не се преструва, че всичко е наред. Тя винаги ще бъде искрена с теб, дори в моментите, когато предпочиташ да чуеш „благородна лъжа“. Ако я искаш, ще бъде твоя, но трябва да бориш. Бъди сигурен, че тя ще направи същото, но не и ако е сама.

Тя не е лесна за обичане, защото не е „удобна“. Няма да ти даде втори шанс, ако сбъркаш. Но ще те обича колкото обича себе си, а това е наистина много! Затова и никога няма да намериш друга жена като нея. Защото пожарите не се обичат лесно, но още по-трудно се забравят.

 

Close