fbpx

Тъмната страна“ на всяка зодия

Овен. Ти можеш да си невероятен инат особено когато някой се опита да те накара да направиш нещо насила, дори и да е за твое добро. Склонен си да мислиш първо (а понякога и единствено) за себе си.

Телец. Ти си най-големият инат в зодиака. Можеш да си изключително инертен и се задвижваш само когато сам решиш. По-бавният ти ритъм на работа също може да е проблем в някои по-динамични сфери.

Близнаци. Както подсказва зодията ти, вие всъщност сте двама. Имаш двойствена същност, която често играе номера на теб и на другите. Можеш да стигнеш до крайности в непрекъснатото и неочаквано променяне на мнението си. В резултат останалите ще престанат да разчитат на теб и ще започнат да не ти вярват.

Рак. Ти си потаен и прикрит. Крайно емоционален и меланхоличен по природа. Можеш да си безкрайно нерешителен и неуверен в себе си дори когато си най-добрият.

Лъв. Ти си крайно честолюбив и страдаш дълбоко от наранено достойнство. Можеш да бъдеш избухлив, но по принцип не си злопаметен. Склонен си да робуваш на притежанията и лукса.

Дева. Ти си педантичен в работата си и не те радва нищо друго освен най-доброто. Това може да стане причина за вечно чувство за неудовлетвореност, което се превръща в проблем и за теб, и за другите.

Везни. Твоите недостатъци избликват, когато изпаднеш в дисбаланс и не успееш бързо да го възстановиш – тогава ставаш мърморещ и заядлив. Можеш да си непостоянен и несправедлив към другите, което яде и теб.

Скорпион. Ти можеш да си догматичен – когато, открил своята истина, започваш досадно да я налагаш и на другите. Способен си да си назидателен и зъл и по правило си много отмъстителен.

Стрелец. Понякога в искреността си можеш да засегнеш приятел, а после и теб те боли. Всеки сам осъзнава положението си, дори да не го показва. Страдаш, когато не можеш да помогнеш на приятел.

Козирог. Можеш да бъдеш крайно амбициозен, което също е лошо и си има цена. Загърбвайки всичко останало, в крайна сметка ти остава само работата. Понякога си прекалено плах и нерешителен и от много мислене изпускаш момента.

Водолей. Ти си много любопитен, понякога дори прекалено и така можеш да нарушиш границата на личното пространство на другия. Склонен си да даваш оценки и съвети, без да са ти искани.

Риби. Ти принадлежиш на света на идеите, но понякога ти е трудно или не искаш да го напуснеш и да се върнеш в реалността, което ти пречи. Не умееш да казваш „не“ дори когато трябва, и околните често се възползват от този факт. Да се грижиш за битовизмите и да спазваш режим, не ти идва отвътре и понякога проблемите те заливат.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.

Close