fbpx

Това е момичето, около което иска да е всеки

Бъдете момичето, което си прави комплименти, когато мине покрай огледалото, вместо да намира малки причини да се критикува. Която е заглушила омразния глас в себе си и го е заменила с любящ. Която знае своята вътрешна цена.Бъдете момичето, която определя себе си като силна и независима, макар че понякога се чувства съкрушена. Която знае, че може да забрави всяка минала болка, която е изпитвала, защото знае, че от другата страна я чака щастие. Момичето, което никога не се отказва от живота, от себе си.

Бъдете момичето, което окуражава приятелите си. Която се усмихва широко, когато разбере, че сестра й се е сгодила или пък е получила повишение на работа. Която не позволява нейната ревност да застане на пътя на щастието й.

Бъдете момичето, което винаги е там заради приятелките си. Това, което помага на пияни момичета в тоалетната, вместо да ги критикува заради късите им рокли. Която предлага тампони и дезинфектант за ръце на непознати, тъй като знае, че трябва да се подкрепяме.

Бъдете момичето, което няма нужда от мъж. Което оценява, когато някой специален влезе в живота й и му дава всичко, което има, но не губи себе си. Което го обича, но все още има достатъчно останала любов за самата себе си.

Бъдете момичето, което се чувства комфортно с тялото си. Което боготвори фигурата си. Което няма нищо против да се погледне по кърпа или бельо, тъй като знае, че всеки сантиметър, всяка извивка е изпълнена с красота.

Бъдете момичето с големи мечти, което не губи от фокус страстта си. Което се раздава на макс през седмицата, но знае как да почива през уикендите. Която не носи своите притеснения и стрес от офиса в дома.

Бъдете момичето, което се смее дълго и високо. Което знае как да направи шега от всичко, дори от най-дълбоките си страхове. Която не се притеснява, ако някой се е втренчил в нея, тъй като изживява момента на живота си.

Бъдете момичето, което избира действията вместо оплакванията. Която не губи времето си, говорейки за проблемите си, когато може да търси решения. Която осъзнава, че животът й си струва, дори когато всичко се разпада.

Бъдете момичето, което поддържа връзка с близките си. Която се обажда на баба си и дядо си, за да чуе гласовете им. Която посещава най-добрата си приятелка, просто за да й каже „здрасти“. Която полага усилия да поддържа контакт с хората, които имат най-голямо значение за нея.

Бъдете момиче, което говори открито за това, което мисли. Която дава честното си мнение, дори когато боли. Която не позволява никой да се бъзика с нея, тъй като тя може да бъде най-сладкото същество на земята, но също така и най-голямата кучка, която сте срещали – в зависимост от това как се отнасяте с нея.

Бъдете момичето, което прави комплименти. Която се усмихва на непознати. Която истински обича живота.

Бъдете момичето, което ви кара да се чувствате горди.

Текст:iwoman.bg

 

Close